10/05/17 18:22:44
Καλησπέρα.Θα ήθελα μια αναγνώριση ποικιλίας και χρονολογίας απο κάποιον γνώστη του είδους για να ξέρω τί να γράψω επάνω στα χαρτονάκια.Ευχαριστώ.
upload pics
upload pics
(10/05/17 18:22:44)Sp1 Έγραψε: [ -> ]Καλησπέρα.Θα ήθελα μια αναγνώριση ποικιλίας και χρονολογίας απο κάποιον γνώστη του είδους για να ξέρω τί να γράψω επάνω στα χαρτονάκια.Ευχαριστώ.
upload pics
(13/05/17 22:08:21)coll Έγραψε: [ -> ]Μονο με ημερομηνιες μπορω να σε βοηθησω λιγο εγω . Αρχαριος βλεπεις..Σε ευχαριστλω πολύ .
Στο Μορια γραψε 1866 στις γαζετες Δαλματιας1684-1710 αναλογα το βαρος και η κοπη, οι τελευταιες 6,10 και ελαφρυτερες.
Στο Ζαντε 1710-1721 Το σολδινι isole 1686 νομιζω και τελος το τελευταιο μονοσολδο 1710-1797.
Παντως στις Δαλματιες γενικα το βαρος βοηθα στην αναγνωριση του διαταγματος κοπης
Αν κανω καποιο λαθος ας διορθωσει κανεις
(07/06/17 21:02:29)Μολοσσος Έγραψε: [ -> ]σπυρο δεν υπαρχει καποιος καταλογος ως σημειο αναφορας για να σου πουμε ποικιλιες! ποικιλιες ειναι ολες ανλογως τα στοιχεια που υπαρχουν η απουσιαζουν πανω απο το νομισμα!Σε ευχαριστώ πολύ Θωμά.
στο χαρτονακι μπορεις να γραψεις ας πουμε!
* S . MARC . VEN * * II*
* ARMATA E . T MOREA *
Και με τον ιδιο τροπο σε ολα!
(07/06/17 21:02:29)Μολοσσος Έγραψε: [ -> ]σπυρο δεν υπαρχει καποιος καταλογος ως σημειο αναφορας για να σου πουμε ποικιλιες! ποικιλιες ειναι ολες ανλογως τα στοιχεια που υπαρχουν η απουσιαζουν πανω απο το νομισμα!
* S . MARC . VEN * * II*
* ARMATA E . T MOREA *
(08/06/17 16:21:03)GKCollect Έγραψε: [ -> ](07/06/17 21:02:29)Μολοσσος Έγραψε: [ -> ]σπυρο δεν υπαρχει καποιος καταλογος ως σημειο αναφορας για να σου πουμε ποικιλιες! ποικιλιες ειναι ολες ανλογως τα στοιχεια που υπαρχουν η απουσιαζουν πανω απο το νομισμα!
* S . MARC . VEN * * II*
* ARMATA E . T MOREA *
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα... Όποιος έχει χρόνο/όρεξη/στοιχεία/φωτό κλπ, μπορεί απλώς να με ενημερώσει για να κάνουμε ξεχωριστή ενότητα στον κατάλογο www.mycoins.gr ... Why not ??