Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: 2 δραχμές 1901.
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Σελίδες: 1 2 3 4
Καλησπέρα.Θα ήθελα τα φώτα των ειδικών γι αυτό το δίδραχμο.Να πώ οτι είναι 10 γραμμάρια με ζυγαριά ακριβείας και έχει 27 mm διάμετρο.Επίσης δεν το πιάνει ο μαγνήτης.Παρατηρείτε κάτι περίεργο επάνω του;(για να βοηθήσω).Tίθεται θέμα γνησιότητας και γιατί;

[Εικόνα: Desktop66.jpg]
Ναι πές μας ότι είναι και σχέδιο μεταλλίου να μας στείλεις ....  Big Grin
(16/11/17 20:40:22)MintError Έγραψε: [ -> ]Ναι πές μας ότι είναι και σχέδιο μεταλλίου να μας στείλεις ....  Big Grin
Big Grin Big Grin Big Grin  Δεν το έχω στο χέρι δυστυχώς .Απλά τέθηκε θέμα γνησιότητας απο την όψη.Εσείς τί λέτε;
Απ'αυτή την φωτό, δεν βλέπω κάτι περίεργο.
Τα 1 και 2 Δρχ 1901, έχουν μια ιδιαιτερότητα στον διάκοσμο της περιμέτρου (περιμετρικά μαργαριταράκια). Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχουν αυτήν την ιδιαιτερότητα σε πλαστό. Στις άσχημες αυτές φωτό, φαίνεται αυτή η ιδιαιτερότητα, οπότε δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που να μας λέει ότι είναι πλαστό. Ακόμη και οι άσσοι (1 90 1) στην ημερομηνία είναι σωστοί. Αλλά για απόλυτη σιγουριά ή καλύτερες φωτό ή στο χέρι.

Σημ. Οι φωτό είναι και υπό γωνία, οπότε έχουμε κάποιες αποκλίσεις στο σχέδιο και φαίνεται κάπως κοντόχοντρο.
(16/11/17 22:04:13)GKCollect Έγραψε: [ -> ]Τα 1 και 2 Δρχ 1901, έχουν μια ιδιαιτερότητα στον διάκοσμο της περιμέτρου (περιμετρικά μαργαριταράκια). Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχουν αυτήν την ιδιαιτερότητα σε πλαστό. Στις άσχημες αυτές φωτό, φαίνεται αυτή η ιδιαιτερότητα, οπότε δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που να μας λέει ότι είναι πλαστό. Ακόμη και οι άσσοι (1 90 1) στην ημερομηνία είναι σωστοί. Αλλά για απόλυτη σιγουριά ή καλύτερες φωτό ή στο χέρι.

Σημ. Οι φωτό είναι και υπό γωνία, οπότε έχουμε κάποιες αποκλίσεις στο σχέδιο και φαίνεται κάπως κοντόχοντρο.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Κώστα.Οπότε λές οτι είναι γνήσιο;
Οι μισοί μου λένε κόπια και οι υπόλοιποι γνήσιο Big Grin
E, πηγαινε με τους αλλους μισους.... Big Grin
Γνήσιο είναι αλλά ακόμη και με αυτές τις κακές φωτό, φαίνεται να έχει φάει το γυάλισμα της αρκούδας.
(16/11/17 22:46:17)haros Έγραψε: [ -> ]E, πηγαινε με τους αλλους μισους.... Big Grin

Το πρόβλημα είναι οτι αυτοι που έκαναν εκτιμηση είναι μεγάλοι συλλέκτες και σπό τις δυο πλευρες.Άντε να βγάλω συμπέρασμα τώρα...
Σελίδες: 1 2 3 4