Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: DALMAT ET ALBAN
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Σελίδες: 1 2 3
DALMAT ET ALBAN ,οταν το ειδα ειπα μεσα μου οτι εκεινος που το χτυπησε πριν ηταν στου http://www.youtube.com/watch?v=WQX4jXFSF30
Λοιπον περα απο την πλακα αυτο το νομισμα με τοσα πολλα σφαλματα δεν το εχω ξαναδει,παρακαλω καταθεστε την γνωμη σας γιατι τοσα πολλα;;;Νεα παραλαβη περιττο να σας πω οτι στο χερι ειναι ακομα ποιο ομορφο
[attachment=4738]
(20/01/18 20:55:27)μαρκος Έγραψε: [ -> ]Λοιπον περα απο την πλακα αυτο το νομισμα με τοσα πολλα σφαλματα δεν το εχω ξαναδει,παρακαλω καταθεστε την γνωμη σας γιατι τοσα πολλα;;;Νεα παραλαβη περιττο να σας πω οτι στο χερι ειναι ακομα ποιο ομορφο
Υπέροχο !!! Απλά πολύ όμορφο και σε πολύ καλή κατάσταση !!! 
Smile Το πήρες Μπάμπη , να πούμε καλορίζικα ??
Οτι γραφει Μαρκος ειναι ηδη στην συλλογη μου Γιωργο,οταν σε βγαλει η βολτα απο εδω θα στο δειξω απο κοντα,ειναι πανεμορφο(με τα ματια μου βεβαια Big Grin)
(20/01/18 23:14:53)μαρκος Έγραψε: [ -> ]Οτι γραφει Μαρκος ειναι ηδη στην συλλογη μου Γιωργο,οταν σε βγαλει η βολτα απο εδω θα στο δειξω απο κοντα,ειναι πανεμορφο(με τα ματια μου βεβαια Big Grin)

Με μεγάλη μου χαρά !!! Φυσικά και θα περάσω !!! Να το χαίρεσαι και πάντα τέτοια !!! Smile
..........
Ωραίο εύρημα μάρκο. Η συλλογή μεγαλώνει ευχάριστα και σε δύσκολα μονοπάτια
Εντυπωσιακο!
Μπράβο Μάρκο, έχεις βάλει πλώρη για το μουσείο βλέπω.........  Big Grin Big Grin Heart
Ειπαμε θα ερχονται στην Σπιναλονγκα και πριν ή μετα θα κανουν επισκεψη στο μουσειο μου Big Grin Big Grin
Σελίδες: 1 2 3