06/03/18 15:26:56
07/03/18 01:29:17
Κι ύστερα κοροϊδεύαμε τους Σοβιετικούς για την... παρασημολαγνεία τους, χεχε!
(Τουλάχιστον ο "Τίνο" φόραγε και κανα-δύο παράσημα που άξιζαν κάτι.)
(Τουλάχιστον ο "Τίνο" φόραγε και κανα-δύο παράσημα που άξιζαν κάτι.)
07/03/18 13:23:42
Έχω παρατηρήσει ότι τα Dannebrog, και 5ης.ταξεως να είναι έχουν υπεραξία, έναντι αντιστοίχων άλλων κρατών.
07/03/18 14:29:58
(07/03/18 13:23:42)rubirosa Έγραψε: [ -> ]Έχω παρατηρήσει ότι τα Dannebrog, και 5ης.ταξεως να είναι έχουν υπεραξία, έναντι αντιστοίχων άλλων κρατών.
Ξέρεις κανέναν συλλέκτη να έχει Dannebrog και λες για υπεραξίες;
Από δω και πέρα ξέρω τι σημαίνει Δανικό (ή πιο σωστά δανεικό) παράσημο.
07/03/18 14:40:35
Παντως δεν το ηξερα οτι υπηρχε αυτο το καθεστως (αν υπαρχει σε αλλο παρασημο) να το παιρνει πισω ο Δανος βασιλιας οταν ο κατοχος πεθαινει.
Δηλαδη στην κυριολεξια..δανεικο.
Νομιζω παντως οτι η σταση του Παυλου ηταν η πιο σωστη.
Οταν εισαι τοσων γενεων βασιλιας σε εναν τοπο, δεν χρειαζεται να μοστραρεις σε καθε ευκαιρια την ξενικη καταγωγη σου, ειναι καπως σαν να θεωρεις τον τοπο που βασιλευεις υποδιεστερο.
Δηλαδη στην κυριολεξια..δανεικο.
Νομιζω παντως οτι η σταση του Παυλου ηταν η πιο σωστη.
Οταν εισαι τοσων γενεων βασιλιας σε εναν τοπο, δεν χρειαζεται να μοστραρεις σε καθε ευκαιρια την ξενικη καταγωγη σου, ειναι καπως σαν να θεωρεις τον τοπο που βασιλευεις υποδιεστερο.
08/03/18 00:16:57
(07/03/18 14:29:58)ukobke Έγραψε: [ -> ]Ξέρεις κανέναν συλλέκτη να έχει Dannebrog;
Υπάρχει ένα κομμάτι που κυκλοφορεί στην πιάτσα. Αυτό που είχε απονεμηθεί στον Νικόλαο Β', τον τελευταίο τσάρο, το οποίο... "χάθηκε"...
Ξαμοληθείτε...
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Gr..._Dannebrog
Dannebrog είναι η δανική σημαία. Πράγματι, παραείναι ξεφτίλα για "Έλληνα" βασιλιά να καμαρώνει τόσο πολύ που φοράει το "Παράσημο της Δανικής Σημαίας"...
https://en.wikipedia.org/wiki/Flag_of_Denmark
Ας φόραγε το παράσημο της άλλης Κόκκιης Σημαίας, τουλάχιστον...
08/03/18 00:35:40
Για πείτε μας και κάτι άλλο, κύριε ukobke. Όταν πεθάνει ο Κοκός, μετά θα λέμε "ο βασιλιάς Παύλος Β' και η βασίλισσα Μαρία Σανδαλία";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τη Φεντερίκα την κάναμε Φρειδερίκη, αυτούνη πώς θα την κάνουμε;
Τη Φεντερίκα την κάναμε Φρειδερίκη, αυτούνη πώς θα την κάνουμε;
08/03/18 20:16:30
Πολλή ωραία ιδέα!
Να ανοίξουμε ένα θέμα,για το παράσημο της κόκκινης σημαίας,της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Ένωσης, Σοβιετικών, Σοσιαλιστικών, Δημοκρατιών.
Να ανοίξουμε ένα θέμα,για το παράσημο της κόκκινης σημαίας,της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Ένωσης, Σοβιετικών, Σοσιαλιστικών, Δημοκρατιών.
08/03/18 20:35:01
(07/03/18 14:29:58)ukobke Έγραψε: [ -> ]Nικό ξαναδιαβασε τι γράφω δεν λέω για τα 10 αδαμάντινα, από αργυρό ιππότη μέχρι μεγαλόσταυρο, ψάξε δημοπρασίες.(07/03/18 13:23:42)rubirosa Έγραψε: [ -> ]Έχω παρατηρήσει ότι τα Dannebrog, και 5ης.ταξεως να είναι έχουν υπεραξία, έναντι αντιστοίχων άλλων κρατών.
Ξέρεις κανέναν συλλέκτη να έχει Dannebrog και λες για υπεραξίες;
Από δω και πέρα ξέρω τι σημαίνει Δανικό (ή πιο σωστά δανεικό) παράσημο.