Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: 5 λεπτα 1900 Κρητικη Πολιτεια
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
[attachment=506]
[attachment=505]
μια εκτιμηση και σε αυτο εδω ,να το στειλω η οχι για κουτιασμα;;

[attachment=508]
[attachment=507]
.
Βλέπω λουστράκι στο πεδίο , βλέπω νομισματόσημα ξυραφι , τι να υποθέσω ?? Πολύ καλές πιθανότητες να γράψει κάτι καλό ... Εγώ θα το είχα ήδη στείλει Μάρκο  Tongue
Δύσκολη αξιόλογηση απο τις φώτο το συγκεκριμένο .............υπο σκέψη .
Με εντυπωσιάζει το strike (πάτημα) του οπισθότυπου αλλά βρίσκω κ αδυναμίες ,
Εδώ επιβάλλεται παρέμβαση GK Collect .
Καλορίζικο, να το χαίρεσαι.
Είναι όμορφο νόμισμα σε εξαιρετική κατάσταση. 

Συμφωνώ με το Πάνο, δύσκολα μ' αυτές τις φωτό... Στις φωτό φαίνεται να υπάρχουν μικρά θεματάκια σε κάποια φύλλα στον οπισθότυπο και λίγα στην κορόνα στον εμπροσθότυπο (τα σημείωσα με κύκλους, ίσως έχει κι 1-2 ακόμη). Ίσως να μην υφίστανται βάσει της λογικής που λέει ότι, σ' ένα μικρό νόμισμα είναι πολύ δύσκολο να έχουμε πτώση σε 1-2 φύλλα μόνο ή σε 1 μαργαριταράκι μόνο. Η πτώση θα ήταν πιο γενική. Μου έκανε 'κλικ' που σε μερικά σημεία φαίνεται μια ξεκάθαρη, οξεία γραμμή που διαχωρίζει το rim από τα μαργαριταράκια. Πέρα απ' αυτά, δεν μπορώ να διακρίνω κάτι άλλο μ' αυτές τις φωτό. Αν πράγματι το λούστρο που έχει αντιστοιχεί στη λεπτομέρεια που βλέπουμε, τότε πιστεύω ότι κυμαίνεται κάπου στο MS62, αλλά όχι προς τα επάνω. Αν όντως έχει τα πεσίματα που προανέφερα, πέφτει 1-2 βαθμούς.

Θα πρέπει να πω ότι αξιολογούμε φωτό και όχι νόμισμα. Στο χέρι μπορεί τα πράγματα να είναι πολύ διαφορετικά. Στο χέρι το 'παίζουμε' στο φως και το κοιτάμε με φακούς, σε συγκεκριμένα σημεία και για συγκεκριμένα στοιχεία. Και μόνο το παιχνίδι με το φως μπορεί να αλλάξει εντελώς μια αξιολόγηση.
Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια και για το δωρεαν μαθημα φιλε Κωστα,το λουστρακι υφισταται και με το φως ,τωραγια την μπιλια και το φυλλο θα το ξαναβγαλω φωτο να το μελετησουμε,σας ευχαριστω και παλι Heart
Πολυ ομορφο νομισμα !Σίγουρα πιστεύω θα γράψει από 58 μέχρι 62 άρα σίγουρα αξίζει να το στείλεις αν η συλλογή σου αποτελείται από πιστοποιημενα..
Εάν δεν σε ενοχλεί το καθάρισμα που του έχουν κάνει, κατά τα άλλα είναι ένα xf νόμισμα.
ειχα υποσχεθει για καλυτερες φωτο ελπιζω κατι να λενε αυτες ,ευχαριστω ολους για την αποψη-συμμετοχη,ναστα καλα
[attachment=1758]
[attachment=1759]
[attachment=1760]