Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: Νομισματα
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Σελίδες: 1 2
Καλημερα. Ηρθαν στη κατοχη μου καποια νομισματα και δεν ξερω την αξια τους. Ενα χρυσο τουρκικο και ενα χρυσο κωνσταντινατο, καθως και ενα 2 δραχμαι 1911. Ποια ειναι η πιθανη αξια τους;
Καλημέρα, πρέπει να βάλεις φωτογραφίες τους και από τις δύο μεριές, κοντινές και καθαρές.
Η κάθε φωτογραφία  πρέπει να είναι μέχρι 499 ΚΒ
(29/09/18 09:26:34)D.Dimitris Έγραψε: [ -> ]Καλημέρα, πρέπει να βάλεις φωτογραφίες τους και από τις δύο μεριές, κοντινές και καθαρές.
Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι μέχρι 499 ΚΒ
Ευχαριστω, θα προσπαθησω αν και δεν τα καταφερνω ιδιαιτερα ουτε με τισ φωτογραφιες ουτε με τα ΚΒ  Smile
Επισης μετρηστε παρακαλω το βαρος του Τουρκικου για να γινει σωστη εκτιμηση ,καλως ορισατε στο Συλλεκτικο Στεκι
(29/09/18 13:16:24)μαρκος Έγραψε: [ -> ]Επισης μετρηστε παρακαλω το βαρος του Τουρκικου για να γινει σωστη εκτιμηση ,καλως ορισατε στο Συλλεκτικο Στεκι
Ενταξει ευχαριστω! Καλως σας βρισκω!
Τελικα ανθρακες ο θησαυρος Sad Και τα 2 νομισματα ηταν χαλκινα και οχι χρυσα. Πηγα το πρωι σε ενα μαγαζι που αγοραζει χρυσα αντικειμενα και μου ειπε πως δεν αξιζουν. Το ενα μου ειπε πως ηταν αρχαιο και δεν επιτρεπεται η πωληση του. Αν και μου προτεινε ενα πολυ χαμηλο ποσο για να τα αγορασει και τα 2. Βεβαια αναρωτιεμαι πως βρεθηκαν στην κατοχη του παππου μου. Το 2 δραχμαι 1911 δεν του το πηγα λογω του οτι ηταν ασημενιο. Βεβαια μου ειπε να του το παω και αυτο αν και μου ειπε οτι κανει γυρω στα 10 ευρω. Το εβγαλα 2 φωτογραφιες αν θελετε να σας το δειξω.
Ανέβασε τις φωτογραφίες.
Για να κανει 10 ευρω το διφραγκο του 11... πρεπει να είναι εντελως λυωμα, τρυπιο η δεν ξερω τι αλλο. Αλλιως είναι ένα δημοφιλες νομισμα σε διαφορες καταστασεις σε υψηλοτερη τιμη. Ανεβασε αν θες γωτογραφιες κι από αυτό και από τα Τουρκικα.
καλησπερα σας ανεβαζω τις φωτογραφιες.
ΤΟ ΔΙΦΡΑΓΚΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΞΙΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ Η ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΧ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ. Δοκιμασε αν θες μια κοντινοτερη φωτογραφια και εμπρος και πισω. Τα Τουρκικα οντως είναι χαλκινα και πολύ ταλαιπωρημένα.
Σελίδες: 1 2