Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: piastre 1895
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Δυστυχως details σε ενα πολυ δυσκολο στην κατασταση του νομισμα.Γενικα τα νομισματα Αγγλοκρατιας κυκλοφορησαν καθ ολη την διαρκειας της,ανεξαρτητα απο το ετος κοπης,Δηλαδη ενα νομισμα της Βικτωριας,κυκλοφορησε κ με Εδουαρδο κ Γεωργιους.Καποια δηλαδη πολλα χρονια.Πολλα ακομη καταστραφηκαν σε παιχνιδια της εποχης,εβαζαν τα νομισματα σε κυκλο κ με πετρες προσπαθουσαν να τα βγαλουν κ επαιρναν οσα το καταφερναν.Ειναι λογοι που εξηγουν την δυσκολια ανευρεσης τους σε υψηλες καταστασεις.
Γι'αυτό βλέπουμε, ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός χαμηλών καταστάσεων της Αγγλοκρατίας, που είναι BEND.
Μια χαρά είναι η πιάστρα σου Χρήστο και au παρ'όλη την δυσκολία.., να την χαίρεσαι!!!!!
(12/11/18 21:08:21)rubirosa Έγραψε: [ -> ]Γι'αυτό βλέπουμε, ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός χαμηλών καταστάσεων της Αγγλοκρατίας, που είναι BEND.
Μια χαρά είναι η πιάστρα σου Χρήστο και au παρ'όλη την δυσκολία.., να την χαίρεσαι!!!!!

Smile
Δεν το ηξερα αυτο το παιχνιδι με τα νομισματα σε κυκλο! Και ο νικητης επαιρνε και τα χρηματα, κατι σαν στοιχημα δηλαδη!
(13/11/18 07:18:19)iapwnas Έγραψε: [ -> ]Δεν το ηξερα αυτο το παιχνιδι με τα νομισματα σε κυκλο! Και ο νικητης επαιρνε και τα χρηματα, κατι σαν στοιχημα δηλαδη!

Καλημερα,σχηματιζαν κυκλο στο χωμα κ εβαζαν νομισματα ισοποσης αξιας μεσα.Μετα ,ο καθενας με την σειρα του απο την ιδια αποσταση τα χτυπουσε με πετρα.Οσα εβγαζε εξω τα επαιρνε,μετα ο επομενος,μεχρι που δεν εμενε νομισμα στον κυκλο.