Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: εκτημηση παρακαλω
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Καλημερα κυριοι 
Θα μπορουσε καποιος να με βοηθηση με τα παρακατω νομισματα και να μου πει ποσο μπορει να αξιζουν ??

παιδια εχω προβληνα με τις φωτο μπορει να βοηθηση κανεις??




http://s1036.photobucket.com/user/George...deshow/aok
Κάτω κάτω αριστερά εκεί που λέει Νέο συνημμένο: επιλέγεις αρχείο από τον υπολογιστή σου και μετά το κάνεις προσθήκη, αρκει να είναι έως 500 kb το αρχείο. Ειδάλλως πάνω στο κουμπάκι της εικόνας βάζεις το url που έχει κάνει κάπου upload. Wink
(17/12/16 14:41:47)lucky_louk Έγραψε: [ -> ]Κάτω κάτω αριστερά εκεί που λέει Νέο συνημμένο: επιλέγεις αρχείο από τον υπολογιστή σου και μετά το κάνεις προσθήκη, αρκει να είναι έως 500 kb το αρχείο. Ειδάλλως πάνω στο κουμπάκι της εικόνας βάζεις το url που έχει κάνει κάπου upload. Wink

 χιλια ευχαριστω ``
Φιλε μου τα νομισματα ειναι πολυ κοινα και η αξια τους ειναι πολυ μικρη.Εγω εχω παρει και τα 4 500ρικα σε ακυκλοφορητη κατασταση 5 ευρω!!
(17/12/16 17:41:32)Dimarxos Έγραψε: [ -> ]Φιλε μου τα νομισματα ειναι πολυ κοινα και η αξια τους ειναι πολυ μικρη.Εγω εχω παρει και τα 4 500ρικα σε ακυκλοφορητη κατασταση 5 ευρω!!

Καταλαβα , μου εφερε το λοτακι αυτο με 130 κομματια περιπου και μου ζητουσε 100 ευρω , οπως μου λες τωρα και συ πολλα ειινα  ι !! 
Σε ευχαριστω πολυ γιωργος
Γιώργο είναι κοινά. Σε ακυκλοφόρητη κατάσταση όπως σου είπε και ο Λευτέρης, έχουν κάποια μικρή αξία, αλλά κυκλοφορημένα Sad .