Ανεβάζω φωτο που μου έστειλε το νέο μας μέλος andreascretanumismatics, μία λίρα Γεώργίου Δ' ΤΟΥ 1825 από την συλλογή του!
Το 1825, ήταν μεταβατικό έτος, που αντικαταστάθηκε ο Άγιος Γεώργιος στον οπισθότυπο με τον θυρεό,έτσι το ίδιο έτος κόπηκαν 4.200.343 και με τους δύο οπισθότυπους.
Εξαιρετικό! Μπράβο στο φίλο!
Το 1825 έχει 2 πορτραίτα
τον κουρεμένο έχει
Το 1ο πορτραίτο ο ολυμπιακάκιας είναι σπανιότερο
(03/05/20 22:10:27)miou Έγραψε: [ -> ]Το 1825 έχει 2 πορτραίτα
τον κουρεμένο έχει
Το 1ο πορτραίτο ο ολυμπιακάκιας είναι σπανιότερο
Σωστά! και το παρέλειψα να το γράψω σ'αυτή με τον Άγιο Γεώργιο ο δαφνοστεφής και στον ροκκοκό θυρεό, μπουκλάκιας.
Πάρα πολύ ωραίο, βλέπεις όλες τις λεπτομέρειες του νομίσματος. Μπράβο στον νέο μας φίλο.
(04/05/20 06:59:18)chris_1972 Έγραψε: [ -> ]Πάρα πολύ ωραίο, βλέπεις όλες τις λεπτομέρειες του νομίσματος. Μπράβο στον νέο μας φίλο.
+1.!!!!!
Θα καλωσορίσω και εγώ το νέο μέλος Antreascretanumismatics όπως αναφέρει ο φίλος Θανάσης και απλά θα σας αναφέρω ότι είναι ο γιος μου Αντρέας που έχει αναλάβει την οικονομική και τις δημόσιες σχέσεις γιατί ως γνωστό με τα οικονομικά και τα πολλά πολλά με τον κόσμο δεν το έχω
Ευχαριστώ πολυ για το καλοσώρισμα!
Είμαι αρκετά νέος στον χώρο οπότε προσπαθώ να μάθω και να πάρω όσα παραπάνω γίνεται απο το forum,από θέμα γνώσεων.
Εδώ και κάποιους μήνες έχουμε ανοίξει στην Κρήτη το πρώτο κατάστημα το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με το νόμισμα.
Οι περισσότεροι θα γνωρίζετε τον πατέρα μου (babis) και πιθανότατα να έχετε συνεργαστεί μαζί του. Ελπίζω να βρεθώ και εγώ στην ευχάριστη θέση να γνωρίσω τα άτομα από το forum ή ακομα να έχω και την τιμή να συνεργαστώ μαζι τους.
Καλώς όρισες λοιπόν Ανδρέα και καλή διαδρομή σε αυτό που διάλεξες να κάνεις.