Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: 10 ΛΕΠΤΑ 1843
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Κι άλλος χαλκός, ένα όμορφο νομισματάκι αντίδοτο στο lockdown.....
Άλλο ένα πανέμορφο νομισμα με εκπληκτική λεπτομέρεια.
Παναγιώτη,
να΄σαι καλά και να το ξέρεις πως με ότι ανεβάζεις
ομορφαίνεις τη μέρα μας!!!
Καλημέρα!
Κταπληκτικό ακυκλοφόρητο. 64αρι σίγουρα.
Καταπληκτικό ακυκλοφόρητο νόμισμα με άρτιο χτύπημα! Να το χαίρεσαι Παναγιώτη!
Καλημέρα πολύ όμορφο πράγματι. 64; Προσωπικά δεν το βλέπω για να είμαι ειλικρινής  η πρώτη μου σκέψη ήταν 62 κυρίως λόγω του οπισθοτυπου. Αλλά ο εμπροσθοτυπος είναι καλύτερος. 63 ίσως.
(13/11/20 10:17:56)gkounto Έγραψε: [ -> ]Καλημέρα πολύ όμορφο πράγματι. 64; Προσωπικά δεν το βλέπω για να είμαι ειλικρινής  η πρώτη μου σκέψη ήταν 62 κυρίως λόγω του οπισθοτυπου. Αλλά ο εμπροσθοτυπος είναι καλύτερος. 63 ίσως.

Είναι MS62 NGC. Η πρώτη σκέψη ήταν η σωστή! Για μένα είναι ακυκλοφόρητο, έχει καλό χτύπημα κ.λ.π. Έχω και άλλους ακυκλοφόρητους Όθωνες που πιστοποιήθηκαν ως 62άρια. Ίσως σε Όθωνα και σίγουρα στον Κυβερνήτη και μερικά MS62 θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως ακυκλοφόρητα. Στον Γεώργιο αν δεν είναι 64 και πάνω εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ ακυκλοφόρητο.....Ούτως ή άλλως έχει επικρατήσει η κλίμακα του Sheldon και το κάθε νόμισμα  εκεί έχει βρεί τη θέση του.....Σε λίγο καιρό το νέο βιβλίο των νομισμάτων του Καραμήτσου θα αναφέρεται πλέον μόνο σε MS και όχι τον πολύ γενικό όρο του ακυκλοφόρητου ή extrafine.