Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: Δραχμη 1868Α
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Σελίδες: 1 2 3 4 5
[Εικόνα: qals37mr2hgs.jpeg]

PCGS MS64+, αγορασμένη τον περασμένο Μάρτιο, έφτασε επιτέλους από την Αμερική. Νομίζω είναι καλύτερη κι από τις δυο που βγάζει ο Καραμητσος, μια NGC MS65 θρασύτατα overgraded, και μια χαμηλότερης κατάστασης και αξίας.

Πολύ ωραίο λούστρο και γλυκιά πράσινη περιφερειακή πατινα στο χέρι, very eye pleasing coin. Η τριτη μου δρχ του 68, (οι άλλες πουλήθηκαν) και ίσως η καλύτερη.

Θα χαρώ πολύ να δω και άλλων μελών τις δραχμες τους του 1868 στο ίδιο νήμα, ξέρω μερικές υπέροχες.  Smile
Δεν ξέρω τις άλλες δυο για να συγκρίνω αλλά αυτή μου αρέσει πολύ. 
Βασικά είναι ακριβώς η πατίνα που με συγκινεί δηλαδή 70-80% άσπρο και το υπόλοιπο δυο χρώματα: πράσινο ή μπλε αλλά  πολύ ελαφριά μεταξένια σατινέ.
Οι υπόλοιπες πατίνες εγώ δεν είμαι φαν.
Μουχε ξεφύγει μια πανέμορφη από τον Κουνκερ πριν λίγα χρόνια, €1000 είχε πάει, που τώρα πρέπει ναναι 65 η 66. Τέλεια, με πράσινη περιφερειακή πατινα, απιστοποιητη. Αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγοράσω έκτοτε.
Μπράβο Δημήτρη,μεγάλη επιτυχία!!!!!
Φανταστική σατινέ με ωραίες αποχρώσεις,να την χαίρεσαι Smile
Εγώ πάντως τσίμπησα στην πρόσκληση αν και την έχω ξανα-ανεβάσει Big Grin Tongue . Και σκέψου δεν ξέρω και πώς να την κάνω να φαίνεται όπως η δικιά σου Big Grin .
(15/11/20 22:46:41)gkounto Έγραψε: [ -> ]Δεν ξέρω τις άλλες δυο για να συγκρίνω αλλά αυτή μου αρέσει πολύ. 
Βασικά είναι ακριβώς η πατίνα που με συγκινεί δηλαδή 70-80% άσπρο και το υπόλοιπο δυο χρώματα: πράσινο ή μπλε αλλά  πολύ ελαφριά μεταξένια σατινέ.
Οι υπόλοιπες πατίνες εγώ δεν είμαι φαν.
+1
Υπέροχη και του Νίκου ίσως και λίγο καλύτερη; Ναι ίσως την αδικεί λίγο η φωτογραφία όχι ότι είναι κακή αλλά σαν της pcgs δεν υπάρχει.
(16/11/20 08:40:16)gkounto Έγραψε: [ -> ]Υπέροχη και του Νίκου ίσως και λίγο καλύτερη; Ναι ίσως την αδικεί λίγο η φωτογραφία όχι ότι είναι κακή αλλά σαν της pcgs δεν υπάρχει.
Θα επανέλθω με true-view από PCGS μόλις την έχω διαθέσιμη Rolleyes .
Και τα δύο νομίσματα είναι πανέμορφα, οι δε φωτογραφίες εξαιρετικές.
(16/11/20 10:49:03)PANAGIOTIS Έγραψε: [ -> ]Και τα δύο νομίσματα είναι πανέμορφα, οι δε φωτογραφίες εξαιρετικές.
+1
Σελίδες: 1 2 3 4 5