Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: 5 ΔΡΑΧΜΑΙ 1876
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Σελίδες: 1 2
Ένα όμορφο νομισματάκι, ως συνήθως μέτριες φωτογραφίες.....περιμένω σχόλια και μετά θα βάλω και φωτό με την αξιολόγηση.
Φρύδι πολύ καλό, πίσω πλευρά φαίνεται σούπερ, φαίνονται και γραμμές νομισματοκοπείου (αν δεν με γελάνε τα μάτια μου) αλλά με αυτές τις φωτό  Big Grin Tongue δεν μπορώ να δω τα πεδία μπροστά και να σου πω βαθμό ρε Παναγιώτη. Από την άλλη πλευρά η προϊστορία σου προδιαθέτει για 64+.
Ωραιότατο, η υπέρ ανάλυση δεν βοηθάει καθόλου Παναγιώτη, καλύτερα η να τις μικρύνεις η να τις ξανά τραβήξεις. Μιλάμε για μικροσκοπικο νόμισμα ποσο, 17 χιλιοστών διαμέτρου και 1.61 γραμμαρίων;  Πάντως κι εμένα για καλό 64αρι αν όχι 64+ μου κάνει.
(08/10/21 14:27:40)digo Έγραψε: [ -> ]Ωραιότατο, η υπέρ ανάλυση δεν βοηθάει καθόλου Παναγιώτη, καλύτερα η να τις μικρύνεις η να τις ξανά τραβήξεις. Μιλάμε για μικροσκοπικο νόμισμα ποσο, 17 χιλιοστών διαμέτρου και 1.61 γραμμαρίων;  Πάντως κι εμένα για καλό 64αρι αν όχι 64+ μου κάνει.


Πραγματικά το νόμισμα είναι πολύ μικρό...... η οπίσθια όψη βγήκε ωραία με την πρώτη, η πλευρά του βασιλιά δεν βγαίνει με τίποτα.....θα ξαναπροσπαθήσω ίσως αύριο και βλέπουμε....
Βασικά δεν προκειται απλώς για ένα νομισμα αλλά για ενα ΚΟΣΜΗΜΑ !
Πραγματικα τετοιες καταστασεις νομισματων  ms64-65  ειναι για μουσεια .
Απλως μονάδικα κομμάτια  με το ανάλογο τίμημα φυσικα.
Άψογο!!!!!
(08/10/21 21:42:44)apostolos40 Έγραψε: [ -> ]Βασικά δεν προκειται απλώς για ένα νομισμα αλλά για ενα ΚΟΣΜΗΜΑ !
Πραγματικα τετοιες καταστασεις νομισματων  ms64-65  ειναι για μουσεια .
Απλως μονάδικα κομμάτια  με το ανάλογο τίμημα φυσικα.

Αν δεν απατώμαι, ο Παναγιώτης είναι από την παλιά φουρνιά συλλεκτών που ότι είχε το πιστοποίησε αφού πρώτα το είχε raw, γιατί ένα 64αρι χρυσό ταλληρακι πάει στα €7-€8 χιλιάρικα για πλάκα, λιανική, σωστά; 

Super για άλλη μια φορα, και καλά να μην πω για κάτι MS68 που μόνον κάποιους νέους ίσως να εντυπωσιάζουν, εγώ προσωπικά πάνω από 66 δεν βλέπω διαφορες ούτε με φακό 5x , σε αυτό το τόσο μικρό κέρμα, είτε 66 είτε 67 είτε 68 όπως αυτό που ξαναβγαίνει στην MDC Monaco σε λίγες εβδομάδες, χωρίς να θυμάμαι που είχε πρώτο πουληθεί. 

Όπως δεν βλέπω διαφορες και σε μοντέρνα 69 η 70 σαν αυτό που απλά μου κάτσε την περασμένη βδομάδα.

[Εικόνα: krwjbjktq8z6.jpeg]
Άλλη φωτογραφία του νομίσματος ίσως καλύτερη.....
Καλύτερη φωτογραφία, καλύτερος βαθμός Smile . Ανεβάζω την εκτίμησή μου προς το 65!!! Πραγματικό διαμάντι, να το χαίρεσαι Παναγιώτη!
Μακάρι να πέφτω έξω MS63 .
Σελίδες: 1 2