Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: 1Δραχμή 1911
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Σελίδες: 1 2
Θεωρώ δύσκολο να φύγουν με καθαρισμό/συντήρηση. Πάντως εγω στη θεση σου αν και δεν με ενοχλούν όπως έγραψα και παραπανω, θα το έστελνα για να δω και τι μπορεί να γίνει.
(12/10/21 22:45:01)heavy-metal Έγραψε: [ -> ]Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σχόλια σας, συμμερίζομαι τους προβληματισμούς σχετικα με τα σποτς, και αν και εγώ που το είχα στο χέρι το πίστευα για 64, τελικά πήρε 63. Μπορεί και αυτά τα σποτ να του στέρησαν αυτό τον ένα βαθμό... Άραγε με συντήρηση βγαίνουν ?

Μπορεί και να βγαίνουν. Θα κοίταζα προσεκτικά το νόμισμα με μεγάλο φακό για να διαπιστώσω μήπως με το καθάρισμα βγουν στην επιφάνεια άλλα προβλήματα πχ hairlines αν και δεν φαίνεται εύκολα αυτό από πριν για αυτό και δεν εγγυώνται τον ίδιο βαθμό. Παράλληλα θα το πήγαινα σε κάποιον έμπορο-μεσολαβητή των εταιριών για την γνώμη του. 
Τέλος θα έκανα μια προσπάθεια να το στείλω όπως είναι με το ερώτημα της συντήρησης-αναβάθμισης με ελάχιστο βαθμό τον ίδιο ή καλύτερο. Αυτή την φορά στην άλλη εταιρεία (ngc στην περίπτωση αυτή νομίζω). Αν απαντούσαν θετικά εννοείται η καλύτερη εκδοχή. Αν απαντούσαν με επιφύλαξη είτε στο καθάρισμα είτε στον βαθμό θα ζύγιζα τα υπέρ και κατά και θα έπραττα ανάλογα.
Στο κάτω κάτω σε αυτή την εκδοχή μπορείς να το ζητήσεις πίσω οπως είναι. Ο,τι αποφασίσεις καλή επιτυχία.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, με βοηθήσατε πάρα πολύ, οπότε πήρα την απόφαση και θα το στείλω στην PCGS για συντήρηση (με το ερώτημα της συντήρησης-αναβάθμισης με ελάχιστο βαθμό τον ίδιο ή καλύτερο) , μιας και μετά απο ενδελεχή έρευνα δεν φαίνεται να έχει hairlines.  Το αν θα βοηθήσει το καθάρισμα ή όχι λοιπόν, θα το μάθουμε σε 1-2-3 μήνες... Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας και υπόσχομαι να επανέλθω μόλις επιστρέψει και αυτό απο το υπερατλαντικό ταξείδι του...
Καλά αποτελέσματα!!!
Και από μένα καλή επιτυχία αλλά την πιστοποίηση θα την πληρώσεις και αν γυρίσει όπως είναι . Δεν ξέρω για την συντήρηση.
Σελίδες: 1 2