Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: 60 τορνεσια
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Σελίδες: 1 2 3
Σας ευχαριστω παρά πολύ όλους σας !!!Καλη χρόνια να έχουμε!!!
Υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο. Καλή χρονιά!!
(31/12/21 10:58:58)plipcrete Έγραψε: [ -> ]Είμαι από Κρήτη υπάρχει κάποιος ειδικός εδώ η ncs μόνο που προαναφέρθηκε ;

Μπορεί κάποιοι να παρουσιάσουν εαυτούς ως ειδικούς. Θα σου συνιστούσα να τους απέφευγες. Και σίγουρα τα παιδιά από την Κρήτη μπορούν να σε βοηθήσουν στην αποστολη του στην NCS. Ωραίο κομματι.
Πολύ ομορφο και με δυνατες λεπτομερειες στον Λεοντα.Αξιζει να σταλλει για συντηρηση -πιστοποιηση.Καλοριζικο πατριωτη κρατας στο χερι σου ενα νομισμα με ιστορια για την Κρητη μας.Ειναι η απλη ποικιλια των 60 να ξερεις!!Καλη Χρονια σε ολους με υγεια!!
Το δύσκολο είναι με ΙΟΝ σωστά … ενθουσιάστηκα πολύ όταν το αγόρασα θα πάρω αύριο τηλέφωνο στο Ηράκλειο να δω για την συντήρηση .Σίγουρα θα γίνει αλλά πρέπει να συλλέξω πληροφορίες στο πως θα την κάνω !! Να στε καλα καλη χρονια!!!
Εχει πολλες παραλλαγες με ΙΟΝ  με ΜΑΡΚΣΟ με ΚΟΡΝΗΛΟΣ αντι ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ με ΕΞΗΝΤΕ αντι ΕΞΗΝΤΑ κτλ  .Δεν θα ελεγα οτι με ΙΟΝ ειναι δυσκολη ποικιλια παντως.
Ποια θεωρείται την ποιο δύσκολη;
Προσωπικα οσα εχουν περασει απο τα χερια μου ή στο ηλεκτ.αρχειο μου θεωρω την ΕΞΗΝΤΕ σε καλη κατασταση δυσκολη.Υποκειμενικα μιλαω σε δειγμα περιπου 100 με 150 νομισματων  που εχω δει. Αυτα βεβαια αλλαζουν σε μια στιγμη να το ξερετε.Την ΙΟΝ ειχα 3 το ενα πιστοποιημενο au.Παντως τα 60αρια σε ποικιλιες γινεται ενας χαμος κυριολεκτικα.
Θα τα στείλω Ηράκλειο για πιστοποίηση και καθαρισμό???Όταν θα επιστραφούν θα ανεβάσω φωτογραφίες
Αντίθετα με το εικοσάρικο που ανέβασες, αυτό πιστεύω ότι αξίζει τη συντήρηση και πιστοποίηση, οπότε ο Ανδρέας με το Μπάμπη θα σε εξυπηρετήσουν απόλυτα και καλά αποτελέσματα να έχεις. Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τις φωτογραφίες "μετά".
Σελίδες: 1 2 3