Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: 2 Δραχμές 1911 essai στο ebay
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Σελίδες: 1 2
Αυτή την είχαμε δει Γιώργο και την είχαμε αναφέρει στο θέμα με το πλαστό μονολεπτο 1833 που είχε ανεβάσει ο Μιχάλης (silahim) Big Grin Big Grin . Ευκαιριάρα!!!
(11/02/22 00:02:47)nikos11 Έγραψε: [ -> ]Αυτή την είχαμε δει Γιώργο και την είχαμε αναφέρει στο θέμα με το πλαστό μονολεπτο 1833 που είχε ανεβάσει ο Μιχάλης (silahim) Big Grin Big Grin . Ευκαιριάρα!!!

Μάλιστα την ξεκινάει από 5497 Δολ......κάνει και μεγάλη έκπτωση!
[attachment=14633]Αυτός παιδιά με τα χρυσα 20ρικα το κάνει συστηματικά, είναι ντιπ για ντιπ άσχετος και έχει στοκ. Μπορεί να τα πήρε κι από το Heritage που λίγους μήνες πριν  έβγαζε δυο δυο, τρία τρία κάτι 62αρια σε νορμαλ τιμές . Πρόβλημα του, κι εγώ ενοιωθα  άσχημα πουχα δώσει  ένα 63αρι αλλά πολύ σπέσιαλ €850 σε ένα Γερμανό, ευκαιρία πήρε, αν τόνε θυμόμουνα θα του έστελνα και  το λινκ! Αλήθεια πάντως τα χρυσα 20ρικα του 1884 τουλάχιστον σε 62 κι επάνω έχουν ανεβεί, τέλος, καιρός δεν ητανε; Εγώ έδωσα €450 μόνο και μόνο επειδή το βρήκα σε Ανακσακι 61 μικρό, (ο βαθνος δε μετράει εδώ μπορεί να γραφε και 63 αλλά πληρώσαμε το πλαστικό σε κοντραστ με το χρυσό, για αναμνησεις) χωρια ένα 64αρι πολύ σούπερ στη συλλογή .

Όχι με το εκπληηουλα, εννοούσα ότι όταν διάβασα το θέμα, ΔΕΝ άνοιξα τη δημοπρασία, μουφαγε ένα μηδενικό και λέω ποσο τέλος πάντων το θέλουν; Κάτω από €1500? Αλήθεια τώρα!

Όταν λοιπόν πάτησα το λινκ τη δεύτερη φορα που ξαναμπηκα στο θέμα, τότε είδα φαρδιά πλατιά τα 5 νούμερα κι εκεί δεν μπορεις να κανεις καθος! Αυτή την εκπληξουλα εννοούσα δεν το διατύπωσα σωστά. Αλλά τον antique gold απατεώνα τον έχω σταμπάρει καιρό τώρα, δε βγάζεις κι άκρη, για να έχει τόσο τουπέ και τόσο στοκ που έχει κι ας μη το δείχνει, πάει να πει ότι κάπως βρίσκει και τα δίνει. Πάντως χαμένος δε θα βγει, εδώ κάποιοι δικοί μας κάνουνε τα VF XF μασουρακια…. Big Grin

35000 δρχ είχανε πριν μπούμε στο ευρώ το ένα σε VF XF απιστοποιητα βέβαια, στο περίπου ίσο με μια λίρα η κάτι τις πιο πάνω, όπως και τώρα δλδ, στα μασουρακια που μαζεύεις φίλε μου έτσι και το διαβάζεις,  για να τα υπολογίσεις και ποσο  έκαναν το 2000 πχ.  Smile
Σελίδες: 1 2