Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Σελίδες: 1 2
Είδα στις ομάδες στο φατσοβιβλίο να ανεβάζει ο Κηρίτσης  νομίσματα από πιστοποιήσεις σε αυτή την εταιρεία. Δεν έκατσα να τα ξεψειρίσω   αλλά με μια πρώτη ματιά  για σωστά τα είδα . Καλός θα είναι ο ανταγωνισμός και είδα ο Καραμίτος που στέλνει στην NGC μάζεψε στην ανάρτηση τις τιμές που αναφέρει . Η αλήθεια είναι πως και σωστά να βαθμολογούν θα χρειασθεί καιρός για να τους εμπιστευθούμε.
(22/03/23 15:28:53)sroussos Έγραψε: [ -> ]Είδα στις ομάδες στο φατσοβιβλίο να ανεβάζει ο Κηρίτσης  νομίσματα από πιστοποιήσεις σε αυτή την εταιρεία. Δεν έκατσα να τα ξεψειρίσω   αλλά με μια πρώτη ματιά  για σωστά τα είδα . Καλός θα είναι ο ανταγωνισμός και είδα ο Καραμίτος που στέλνει στην NGC μάζεψε στην ανάρτηση τις τιμές που αναφέρει . Η αλήθεια είναι πως και σωστά να βαθμολογούν θα χρειασθεί καιρός για να τους εμπιστευθούμε.
Εγώ πάντως από κάποιο που μου έδειξαν στο fb θα έλεγα το ακριβώς αντίθετο και μάλιστα οφθαλμοφανέστατα... Κρίνοντας από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα, σίγουρα θα την προτιμήσω όταν θέλω να πουλήσω κάτι Wink .
Εταιρεια πιστοποιησης αν δεν ειναι thrid party εχει ημερομηνία λήξης.
Σελίδες: 1 2