Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: Χρυσό 20δραχμο 1852 σε δημοπρασια!!!
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Σελίδες: 1 2 3
Τελευταία φορά σε δημόσια πώληση εμφανίστηκε το 1979 στην περίφημη δημοπρασία του Spink. Σύντομα αναφέρει ο Καραμήτσος θα το έχει προς διάθεση. Αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον.
Συγχαρητήρια στην  Karamitsos auction!!!
Καλημέρα.
Ψάχνω να το δω στην δημοπρασία αλλά δεν βρίσκω τίποτα.
Που το αναφέρει ?
Δεν θα έχει ανέβει ακόμα.
(14/11/23 18:45:29)rubirosa Έγραψε: [ -> ]Δεν θα έχει ανέβει ακόμα.

Δεν είναι στην δημοπρασία της 10ης Δεκεμβρίου. Ελπίζουμε στις αρχές του 2024.
Εγώ θεωρώ ότι θα πουληθεί 1 με 1.200.000 ευρώ.
Ποια είναι η γνώμη σας ?
Το σπάνιο αυτό νόμισμα είναι ένα από τα τρία που υπάρχουν σε ιδιωτικές συλλογές....θα βγει σε δημοπρασία το 24 από οίκο του εξωτερικού (NOMOS-Zυρίχης)  σε συνεργασία του οίκου   Καραμήτσου, του οποίου βέβαια αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία.....
Σπανιότατο νόμισμα, ένα από τα ιερά δισκοπότηρα της ελληνικής νομισματικής. Προφανώς και έκανε πολύ καλά ο Καραμήτσος από την πλευρά του που το βγάζει σε δημοπρασία του εξωτερικού, η Ελβετία όμως δυσκολεύει πιθανούς υποψήφιους Έλληνες ενδιαφερόμενους Angel . Δεν θέλω να κάνω πρόβλεψη τιμής, θα πω μόνο ότι βρίσκω κάπως υπερβολικό το ποσό που αναφέρθηκε παραπάνω.
Έχει δίκιο ο Νίκος όσον αφορά το ποσόν.... πρόκειται για ελληνική σπανιότητα και δεν νομίζω να συγκινεί τους ξένους συλλέκτες, το ταβάνι για τα ελληνικά είναι σίγουρα χαμηλότερο. Οι ενδιαφερόμενοι είμαι σίγουρος οτι δεν θα πτοηθούν από την Ελβετία (οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι πελάτες των τραπεζών εκει.....).
(16/11/23 14:53:48)PANAGIOTIS Έγραψε: [ -> ]Έχει δίκιο ο Νίκος όσον αφορά το ποσόν.... πρόκειται για ελληνική σπανιότητα και δεν νομίζω να συγκινεί τους ξένους συλλέκτες, το ταβάνι για τα ελληνικά είναι σίγουρα χαμηλότερο. Οι ενδιαφερόμενοι είμαι σίγουρος οτι δεν θα πτοηθούν από την Ελβετία (οι Έλληνες είναι οι καλύτεροι πελάτες των τραπεζών εκει.....).
Εμένα θα με δυσκόλευε Big Grin Tongue Big Grin
Σελίδες: 1 2 3