Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: 1 δραχμή 1833 Μονάχου διπλοχτυπημενη
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
[attachment=18686] Χαιρετώ την παρέα.
Σήμερα έχω πάλι να μοιρασθώ μαζί σας ένα ιδιαίτερο για μένα νόμισμα  1 δραχμή του 1833 Μονάχου διπλοχτυπημένη.  Έχω δει πάλι μία διπλοχτυπημενη όμως ήταν χαμηλή σε κατάσταση και δεν φαινόταν τόσο καλά . Θα την στείλω για πιστοποίηση και θα ζητήσω να το χράψουν. 
Ακούω τις γνώμες σας
Πολύ όμορφη δραχμή! Εκτός από διπλοχτυπημένη, έχει και adjusting marks! Από τη χαμηλής ευκρίνιας φωτογραφία, θα πω τουλάχιστον 64άρα. Εύχομαι τα καλύτερα Στέργιε!
Πολύ ενδιαφέρουσα! Φυσικά και θα το γράψουν στο κουτί.
Μπράβο Στέργιε, 

Πάρα πολύ ωραίο κομμάτι.
Σε ευχαριστούμε πολύ που την μοιράζεσαι μαζί μας

Ορφέας-Παν. Αρκομάνης
Σας ευχαριστώ όλους  . Δυστυχώς οι φωτογραφίες πρέπει να συρρικνωθούν πάρα πολύ για να μπορέσουν να ανεβούν . Η αλήθεια είναι πως ψάχνω τα ιδιαίτερα όμως και αυτά με θέλουν έχω όμως πάρει που δεν  γνώριζα κάτι ξεχωριστό που είχαν και ήρθαν μόνα τους σε μένα . Σε αυτή την αποστολή που ΄θα στείλω έχω την δραχμή αυτή . Το πεντάλεπτο του 1849  με το επιπλέον χτύπημα που έχω ανεβάσει και εδώ και ένα δεκάλεπτο 1838-7 και την δεκάρα του 1869 με τις γραμμώσεις στην στεφάνι που και αυτή την έχω ανεβάσει εδώ ( ¨Ορφέα θα ήθελα την γνώμη σου για το δεκάλεπτο το έχω πενήντα πενήντα ) και το ταξίδι συνεχίζεται με όμορφες  συναντήσεις ελπίζω και στο μέλλον .  Να σας ευχηθώ όλους  Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση
Μπράβο Σέργιε, πολλή όμορφη και ιδιαίτερη!!!!
Συμφωνώ με τον Νίκο στο βαθμό.