Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: 1 Λεπτό 1853.
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Καλημέρα ας δούμε, ένα όμορφο καφεκόκκινο μονόλεπτο ΜΣ 62 !!!

ΦΩΤΌ: PLANET NUMISMATIC.
Πολύ όμορφο! Η εγγύηση του Πάνου.
Τι έχουν παθει στην NGC και εγώ έχω στείλει ένα του 1857 που ήμουν σίγουρος πως θα το βγάλουν RB και το έβγαλαν BN ,64 αρι
Μάλλον το ποσοστό κόκκινου που έχει η όψη της ΒRITANNIA, να έριξε το σύνολο της αξιολόγησης Huh  
Γιατί είναι κουκλί Σέργιε, να το χαίρεσαι!!!
Γειά σας, να ανεβάσω και εγώ ενα μονόλεπτο 1853. RB.
(03/05/26 21:31:43)rubirosa Έγραψε: [ -> ]Μάλλον το ποσοστό κόκκινου που έχει η όψη της ΒRITANNIA, να έριξε το σύνολο της αξιολόγησης Huh  
  Σ ευχαριστώ μόνο που για λίγο ακόμη θα είναι δικό μου . Είναι στην προσεχή δημοπρασία του Καραμίτσου . Χρειάσθηκα να δώσω ένα μέρος από την συλλογή μου που έχει δημοπρατηθεί ήδη ή και θα δημοπρατηθεί . Ελπίζω κάποια από αυτά θα καταφέρω να τα βρω. πάλι .
(04/05/26 08:44:47)sroussos Έγραψε: [ -> ]
(03/05/26 21:31:43)rubirosa Έγραψε: [ -> ]Μάλλον το ποσοστό κόκκινου που έχει η όψη της ΒRITANNIA, να έριξε το σύνολο της αξιολόγησης Huh  
  Σ ευχαριστώ μόνο που για λίγο ακόμη θα είναι δικό μου . Είναι στην προσεχή δημοπρασία του Καραμίτσου . Χρειάσθηκα να δώσω ένα μέρος από την συλλογή μου που έχει δημοπρατηθεί ήδη ή και θα δημοπρατηθεί . Ελπίζω κάποια από αυτά θα καταφέρω να τα βρω. πάλι .
Σέργιε εμείς να'μαστε καλά, οι συλλογές μπορούν να περιμένουν και ξαναχτίζονται.
(04/05/26 23:07:42)rubirosa Έγραψε: [ -> ]
(04/05/26 08:44:47)sroussos Έγραψε: [ -> ]
Σέργιε εμείς να'μαστε καλά, οι συλλογές μπορούν να περιμένουν και ξαναχτίζονται.
+1000
Σας ευχαριστώ να είστε καλά . Τα έδωσα για καλό σκοπό και δεν με στενοχωρεί καθόλου. Ήδη κάποια αρχίζω να τα βρίσκω πάλι
(06/05/26 19:51:55)sroussos Έγραψε: [ -> ]Σας ευχαριστώ να είστε καλά . Τα έδωσα για καλό σκοπό και δεν με στενοχωρεί καθόλου. Ήδη κάποια αρχίζω να τα βρίσκω πάλι
Μπράβο, εύχομαι όλα να τα βρεις!