Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: Ιστορία του Nομισματικού μου αρχείου
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Σελίδες: 1 2
(18/02/17 22:31:43)μαρκος Έγραψε: [ -> ]Ευχαριστω κ.Ορφεα για το ομορφο ποστ,ετσι φανταζομαι και εγω να κανω τα Ενετικα ,εχω ηδη ενα αξιολογο αρχειο αλλα διασπαρτω και απο κομπιουτερ εχω μεσανυχτα(ουτε που ειναι ο τονος δεν ξερω),πως θα δημιουργησω εξελ με φωτο ;;Να ρωτησω ξερω ηδη κατεχω και επεξεργαζομαι αλλα σε χαλαρους ρυθμους το αρχειο σας με τα 2μιση σολδινια και γιαυτο ευχαριστω τον φιλο που του το εμπιστευτηκατε αλλα και εσας που δωσατε την αδεια σας να το μοιραστει και μαζι μου,να ρωτησω εχεται και αλλα Ενετικα στο αρχειο σας;;(καθενας με τον πονο του).
υ.γ Ηθελα να προτεινω στο παρον ποστ οπως και το προχθεσινο  ποστ να υπαρξει καρφιτσωμα και μια προταση να υπαρξει ΕΙΔΙΚΗ κατηγορια με τα καρφιτσωμενα με τα αξιολογα και χρησιμα ποστ τα οποια εκτος απο καρφιτσωμενα να ειναι και κλειδωμενα.


Ευχαριστώ Μάρκο για τα καλά σου λόγια.
Ναι, έχω καμμιά 1.000 άδα, αλλά μόνο καμμιά 700 αριά είναι καταχωρισμένα. Περιμένω να βρώ λίγο χρόνο να καταχωρίσω και τα υπόλοιπα για να δώσω στον φίλο σου και άλλα κομμάτια αυτού του υπο-αρχείου.

Για τα καρφιτσώματα αρμόδια είναι η διαχείρηση, που εγώ τουλάχιστον της έχω εμπιστοσύνη.

φιλικά
ορφεας
Εξαιρετικό αρχείο καθώς και ο μηχανισμός που έχει στηθεί .
Ορφέα δεν περιμενα κάτι διαφορετικό από εσένα, -εντυπωσιακή αρχειοθέτηση, προσωπική και με μεράκι - και πιστεύω πως όλα τα μέλη θα λατρέψουν το εν λόγω Post .
να προσθεσω μιας και περναω και εγω καποιους καποδιστριες στο αρχειο του καποδιστρια οτι η διαδικασια ειναι αρκετα χρονοβορα και προυποθετει θησια προσωπικου χρονου, υπομονη και διαρκη ενασχοληση! συγχαρητηρια στον ορφεα γιατι για να στηθει κατι τετοιο δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση!
Παρέλειψα να αναφέρω και την άψογη συνεργασία μου με τον Θωμά (Μολοσσος) στο υπο-αρχείο του Καποδίστρια.

Αυτή ξεκίνησε πριν 5-6 χρόνια, όταν είχα γύρω στις 3.500 καταχωρήσεις νομισμάτων Καποδίστρια και με την ανεκτίμητη βοήθεια του Θωμά, σήμερα έχουμε ξεπεράσει τις 6.500 καταχωρήσεις.   

Σε ευχαριστώ πολύ Θωμά
ορφεας
(25/04/17 16:57:22)orfeas Έγραψε: [ -> ]Παρέλειψα να αναφέρω και την άψογη συνεργασία μου με τον Θωμά (Μολοσσος) στο υπο-αρχείο του Καποδίστρια.

Αυτή ξεκίνησε πριν 5-6 χρόνια, όταν είχα γύρω στις 3.500 καταχωρήσεις νομισμάτων Καποδίστρια και με την ανεκτίμητη βοήθεια του Θωμά, σήμερα έχουμε ξεπεράσει τις 6.500 καταχωρήσεις.   

Σε ευχαριστώ πολύ Θωμά
ορφεας

Ορφεα μου μη το ξαναπεις! εγω ευχαριστω που μιραστηκες τοσα πραγματα μαζι μου και που μου εδειξες τον τροπο αφου ημουν τελειως σκραπας ειδικα στο execel! απο κει και περα οτι μπορουμε κανουμε στο λιγοστο χρονο που διαθετουμε και οι δυο! Wink
Ορφέα μου

είναι τιμή και χαρά για μας που μοιράζεσαι τις γνώσεις σου και την προσωπική σου εργασία απλόχερα για άλλη μία φορά.
Η αλήθεια είναι ότι όταν ψάχνω να βρώ για κάποια δύσκολα νομίσματα πληροφορίες ανατρέχω πάντα σε σένα , και συ πάντα πρόθυμος να με βοηθήσεις .
Συγχαρητήρια για την σπουδαία εργασία αν και δεν περέμενα κάτι λιγότερο από συλλέκτη σαν εσένα .

Φιλικά

Γιάννης
Σελίδες: 1 2