(14/02/17 11:02:00)Nonos Έγραψε: [ -> ]Εξαφανίστηκαν τα τεταρτάκια από το site του Royal Mint.
Mάλλον sold out κι αυτά.....
Ναι, "No Longer Available" λέει. Το περίεργο είναι ότι επίσης αναγράφει 75% sold. Δηλαδή τι; Τα απέσυραν πριν εξαντληθούν??
(14/02/17 23:52:17)noobcollector Έγραψε: [ -> ] (14/02/17 11:02:00)Nonos Έγραψε: [ -> ]Εξαφανίστηκαν τα τεταρτάκια από το site του Royal Mint.
Mάλλον sold out κι αυτά.....
Ναι, "No Longer Available" λέει. Το περίεργο είναι ότι επίσης αναγράφει 75% sold. Δηλαδή τι; Τα απέσυραν πριν εξαντληθούν??
Δεν βρίσκεις άκρη με το RM
Πάντως, στην κεντρική σελίδα που κοίταξα, δεν υπάρχει τεταρτάκι, καθόλου
(15/02/17 00:28:30)Elpidoforos Έγραψε: [ -> ]Oxi Νίκο μου απλά δεν αναλώνομαι σε τόσο καινούργιες κοπές δεν μπαίνω πλέον στο τρυπάκι του marketing,με τα χρήματα αυτά μπορώ να πάρω νόμισμα ,ενώ αυτά που λέμε θέλουν πολλές δεκαετίες για να γίνουν νομίσματα.
Τελικά αυτό έχει αξία.
Εδώ έχεις ένα point, Δημήτρη, από μένα, άλλο η σπανιότητα και άλλο τα "βγήκαν και τα αγοράζω",
για να κλείσω τι?
Ο καθένας βέβαια μαζεύει ότι τον ευχαριστεί αλλά όταν μπερδεύεται και χάνει τον προσανατολισμό του, ακόμα και σαν επενδυτής, κάποιος πρέπει να τον επαναφέρει στα πραγματικά συλλεκτικά θεμέλια. Kαι θεμέλια είναι αυτά που χτίζεται πάνω τους περήφανη μια συλλογή, είναι αυτά που κρατάνε την συλλογή στο πέρασμα του χρόνου όρθια και ακλόνητη.
Κάποια στιγμή Μιχάλη η κρίση γενικότερα θα τελειώσει, τίποτε δεν είναι παντοτινό.
Τότε θα φανεί πραγματικά τι ντενεκέ πήραμε,όλα τότε αναγκαστικά θα προσγειωθούν στο φυσιολογικό.
Τώρα υπάρχει μια σύγχυση δεν τελειώνει όμως ο κόσμος, απλά η παγκοσμιοποίηση έχει δυσκολέψει αρκετά περισσότερο τον κόσμο και την πορεία του.
Στην ουσιαστική συλλεκτικότητα η αξία είναι κατοχυρωμένη,απλά οι συνθήκες που επικρατούν μεταβάλλουν χρονικά την αξία.
Στην ουσιαστικη συλλεκτικοτητα η αξια ειναι κατοχυρωμενη,οπως σωστα λες Δημητρη,αλλα εχει και πενταψηφια ή εξαψηφια νουμερα και ειναι για πολυ λιγους.Πιστευω αν μιλησουμε για Ελλαδα,κατοχοι,αντικειμενικα συλλεκτικων-σπανιων νομισματων δεν πρεπει να ειναι πανω απο πεντε.
(15/02/17 14:46:05)Μεταλας Έγραψε: [ -> ]Στην ουσιαστικη συλλεκτικοτητα η αξια ειναι κατοχυρωμενη,οπως σωστα λες Δημητρη,αλλα εχει και πενταψηφια ή εξαψηφια νουμερα και ειναι για πολυ λιγους.Πιστευω αν μιλησουμε για Ελλαδα,κατοχοι,αντικειμενικα συλλεκτικων-σπανιων νομισματων δεν πρεπει να ειναι πανω απο πεντε.
Εδώ είσαι εντελώς λάθος,έπιασες την ακρότητα.
Δλδ Η ουσιαστική συλλεκτικότητα είναι να έχεις una lion και πάνω, τι είσαι ο
φαρούκ.
Εγώ έχω βίτσιο με τα αναμνηστικά δίευρα για κάποιον λόγο, αυτό πιστεύεις ότι είναι ουσιαστικό ΟΧΙ βέβαια.
Το να έχεις ένα 20δραχμο π.χ. του 1833,1876,1884 και διάφορα άλλα αυτό είναι ουσιαστική συλλεκτικότητα γιατί έχει Ιστορία κ.λ.π.ενώ με τα χρήματα αυτά θα πάρεις μια κασετίνα με την βαλσαμωμένη και θα είσαι πάντα έρμαιο με την τιμή του μετάλλου.