Συλλεκτικό Στέκι
Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. - Εκτυπώσιμη έκδοση

+- Συλλεκτικό Στέκι (https://syllektiko-steki.gr)
+-- Φόρουμ: Διάφορα Συλλεκτικά (https://syllektiko-steki.gr/forum-58.html)
+--- Φόρουμ: Διάφορα (https://syllektiko-steki.gr/forum-78.html)
+--- Νήμα: Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. (/thread-314.html)

Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

RE: Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. - toni-g - 28/12/17 22:03:05

(28/12/17 21:54:55)epop Έγραψε:  σημερα ελαβα ενα μηνυμα οτι μπορω να βαλω δημοπρασιες ή πωλησεις στο ebay χωρις να πληρωσω κατι αν πουλησω.Συγκεκριμενα  '
'Sell internationally 
for free

Increase the visibility of 
your listings and pay no 
final value fees*

εχει ερθει και σε αλλον, ισχυει;
μπορω να βαλω δημοπρασιες και να μην πληρωσω;
Ανάργυρε αναμένω και γω να δω αν ισχύει .
Μου ήρθε και μένα πριν καιρό και το δοκιμάζω στο αγγλικό ebay εδώ και κανενα μήνα .
Λογικά δεν θα μου έρθει τιποτα απο ebay για να πληρώσω .
Φυσικα στο PayPal δεν αλλάζει κατι .

RE: Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. - haros - 28/12/17 23:25:18

Ναι, ισχυει, εφοσον πατησεις στις σημαιουλες των χωρων  που εχει στο μαιλ σου και αποδεχτεις την προσφορα για το καθε ebay της χωρας  ξεχωριστα.
Δεν θα πληρωνεις καθολου αμοιβες (προμηθειες) για οσο διαστημα ισχυει η προσφορα για αντικειμενα που θα σηκωνεις στα εβαυ αυτων των χωρων.
Να διαβασεις προσεκτικα τους ορους, για να μην κανεις καποια πατατα.
ΦΥΣΙΚΑ για το παυπαλ πληρωνεις την προμηθεια του.

RE: Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. - haros - 28/12/17 23:47:16

Tony, δεν χρειαζεται να περιμενεις για να δεις, αν πας στον λογαριασμο σου (στο αμερικανικο) ως πωλητης και πατησεις fees, σου δειχνει αυτοματα και αναλυτικα τι αμοιβες εχεις χρεωθει, το ιδιο δευτερολεπτο που εχει γινει μια πωληση, σε οποιοδηποτε εβαυ του κοσμου.
Δεν χρειαζεται να περιμενεις τον μηνιαιο..

RE: Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. - toni-g - 29/12/17 00:00:08

Εχεις δίκιο. Δεν υπάρχει προμήθεια στην πώληση .
Υπάρχει όμως στα μεταφορικά και όταν κανείς scheduled list

RE: Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. - haros - 29/12/17 00:10:04

Ναι, και οταν βαλεις δημοπρασια μικροτερη των 7 ημερων, γιαυτο εγραψα διαβαστε τους ορους.
Επισης πρεπει να βαλετε οπωσδηποτε οτι στελνετε και διεθνως.
Τονυ, εχω δωσει αρκετα πραγματα και ουτε στα μεταφορικα μου χρεωσε προμηθεια, ουτε το Γερμανικο,ουτε το Γαλλικο.
Αλλα και να σου χρεωσε εσενα το Αγγλικο, μικρο πολυ το ποσο, οποτε...(παντως κανονικα ουτε το Αγγλικο θα επρεπε να σε χρεωσει στα μεταφορικα)

RE: Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. - toni-g - 29/12/17 00:19:17

(29/12/17 00:10:04)haros Έγραψε:  Ναι, και οταν βαλεις δημοπρασια μικροτερη των 7 ημερων, γιαυτο εγραψα διαβαστε τους ορους.
Επισης πρεπει να βαλετε οπωσδηποτε οτι στελνετε και διεθνως.
Τονυ, εχω δωσει αρκετα πραγματα και ουτε στα μεταφορικα μου χρεωσε προμηθεια, ουτε το Γερμανικο,ουτε το Γαλλικο.
Αλλα και να σου χρεωσε εσενα το Αγγλικο, μικρο πολυ το ποσο, οποτε...(παντως κανονικα ουτε το Αγγλικο θα επρεπε να σε χρεωσει στα μεταφορικα)

Με εχει χρεώσει σε ολα κανονικά Δημήτρη στα μεταφορικά .Σε ολα !!

RE: Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. - haros - 29/12/17 00:23:30

Εγω ειμαι πιο ομορφος και δεν με χρεωσε στα μεταφορικα σε κανενα.. Big Grin Big Grin Big Grin , το ξανατσεκαρα.
Μηπως εχεις βαλει εξαιρεσεις οτι δεν στελνεις σε καποιες χωρες ?

RE: Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. - toni-g - 29/12/17 00:41:46

(29/12/17 00:23:30)haros Έγραψε:  Εγω ειμαι πιο ομορφος και δεν με χρεωσε στα μεταφορικα σε κανενα.. Big Grin Big Grin Big Grin , το ξανατσεκαρα.

Θα το,δω

RE: Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. - georok - 04/01/18 11:26:26

Πόσο ειναι η προμήθεια του ebay για νομίσματα; 
Για να δω αν γλυτώνω τίποτα που πήρα την σφραγίδα.

RE: Εbay - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ. - ukobke - 04/01/18 11:50:42

(29/12/17 00:23:30)haros Έγραψε:  Εγω ειμαι πιο ομορφος και δεν με χρεωσε στα μεταφορικα σε κανενα.. Big Grin Big Grin Big Grin , το ξανατσεκαρα.

Δημήτρη, η αμοιβή (προμήθεια) του ebay, υπολογίζεται ΚΑΙ στα ταχυδρομικά. Ψάχτο καλύτερα (καλλίτερα).

http://pages.ebay.com/help/sell/fees.html