Συλλεκτικό Στέκι

Πλήρης έκδοση: 1Δραχμή 1911
Βλέπετε μια σύντομη έκδοση του περιεχόμενου. Δείτε την πλήρη έκδοση.
Σελίδες: 1 2
Χαιρετω την παρέα ! Μετά από καιρό, σήμερα βρηκα χρόνο και προσεχώς θα έχω και περισσότερο, για ένα ελπίζω (τουλάχιστον) δυναμικό come back ! Σχόλια και παρατηρήσεις Γιά τη δραχμούλα... ελεύθερα !!! Rolleyes
(12/10/21 08:38:28)heavy-metal Έγραψε: [ -> ]Χαιρετω την παρέα ! Μετά από καιρό, σήμερα βρηκα χρόνο και προσεχώς θα έχω και περισσότερο, για ένα ελπίζω (τουλάχιστον) δυναμικό come back ! Σχόλια και παρατηρήσεις Γιά τη δραχμούλα... ελεύθερα !!! Rolleyes
Όμορφη δραχμούλα του 11, φουλ λεπτομέρειες, απείραχτα πεδία, λίγο με χαλάει η ύπαρξη αυτών των κηλίδων στην εμπρόσθια επιφάνεια (που δεν ξέρω τι είναι) που δεν φαίνονται για carbon spots......δύσκολη σε αυτές τις καταστάσεις! Φωτογραφία πολύ καλή! Αυτά.....από βαθμό νομίζω 63άρι.
Πολύ όμορφο νόμισμα...θα συμφωνήσω με τον κύριο Παναγιώτη ως προς την εκτίμηση βαθμού και ως προς το ότι ι οπισθότυπος είναι πιο όμορφος στο μάτι...έχει κάνει κ πολύ γλυκιά πατίνα
Συμφωνω με τους προλαλήσαντες. Τεχνικώς δείχνει πολύ καλή, παίρνεις και πολύ καλές φωτογραφίες, τώρα αν θες εσυ μας λες πως την είδαν κι από τις ΗΠΑ την πολύ ωραία δραχμουλα σου.
Θα τολμήσω να πω MS65,καλορίζικη.
Αυτές οι κηλίδες δεν μου είναι άγνωστες. Δεν είναι carbon spots. Μάλλον είναι αρχή οξείδωσης δηλαδή μια μορφή πατινας αλλά όχι όμορφης που πιθανόν να έχει να κάνει με τις συνθήκες αποθήκευσης. 

Δυστυχώς όχι του γούστου μου δεν ξέρω από βαθμό.
Αν εξαιρέσεις τα spots στον εμπροσθότυπο που σε κάποιους δεν κάνουν διαφορά, σε άλλους αρέσουν και σε άλλους δεν αρέσου (προσωπικά δεν με ενοχλούν τόσο), το νόμισμα φαίνεται πραγματικά ακυκλοφόρητο. Η εκτίμησή μου για βαθμό MS64. Να τη χαίρεσαι σε κάθε περίπτωση.
Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σχόλια σας, συμμερίζομαι τους προβληματισμούς σχετικα με τα σποτς, και αν και εγώ που το είχα στο χέρι το πίστευα για 64, τελικά πήρε 63. Μπορεί και αυτά τα σποτ να του στέρησαν αυτό τον ένα βαθμό... Άραγε με συντήρηση βγαίνουν ?
Το 64άρι το έχασε λόγω αυτών των κηλίδων, τώρα παίρνεις απόφαση και το στέλνεις μάλλον στην PCGS που κάνει ηπιότερα καθαρίσματα....και ότι γίνει!
Σελίδες: 1 2