isole et armata
05/06/17 16:44:52
Αυτη η ποικιλια πουληθηκε 30 του Μαη,δυστυχως εχω ανοιξει πολλα μετωπα και δεν μου την κατεβαζε κατω απο 130ε οποτε καλοριζικη σε οποιον την πηρε,πολυ καλο κομματι
http://www.ebay.co.uk/itm/Venezia-isole-...Sw3xJXn5JQ
http://www.ebay.co.uk/itm/Venezia-isole-...Sw3xJXn5JQ
05/06/17 22:36:41
158 ευρώ; αρκετά πήγε θα έλεγα, την δικιά μου την πήρα κάτω από τα 30 ευρώ άλλα τότε δεν υπήρχε ενδιαφέρον για αυτά τα κομμάτια, έκλειναν με ένα χτύπημα το πολύ. Πχ άλλη μία γαζέτα που πήρα για κανένα πενηντάρι πριν κάνα δύο χρόνια, dalmatia βέβαια άλλα ποικιλία san mar ven
ή αυτό το μεθυσμένο soldo
αγοράστηκε σε λοτ για 30 ευρώ, όπου όλη αυτή η πρασινίλα ήταν επιφανειακή και έφυγε με ένα απλό βαμβάκι
ή αυτό το μεθυσμένο soldo
αγοράστηκε σε λοτ για 30 ευρώ, όπου όλη αυτή η πρασινίλα ήταν επιφανειακή και έφυγε με ένα απλό βαμβάκι
08/06/17 22:19:18
εγω την πηρα τη γαζετα μαρκο γιατι ηταν η μονη που μου ελειπε και την ψαχνω καιρο! οποτε εκανα μια υπερβολη θα ελεγα! δε βαριεσαι ετσι ειναι η συλλογη αλλα τα παιρνουμε φτηνα αλλα ακριβοτερα! βεβαια εκει κοντα βρηκα και αλλες δυο ποικιλιες οποτε ειμαι στις 9 διαφορετικες και προχωραμε!
08/06/17 22:21:54
πολυ ωραιο το δυπλοχτυπημενο σολδιο Γιαννη! πηρα και εγω ενα δυπλοχτυπημενο Τ4 στην αστρονομικη τιμη των 10 ευρω! οταν τελειωσω με τη συντηρηση που ηθελε και το φωτογραφησω θα σας το δειξω!
09/06/17 17:59:06
καλοριζικη τοτε,να ρωτησω οταν λες ποικιλιες εννοεις και τα σφαλματα ή οχι;;
Εγω πηρα αυτο εδω πριν λιγες μερες και μου αρεσει παρα πολυ,πηρα και το λοτακι με τα σολδινακια και βρηκα 4-5 ποικιλιες αναμεσα τους μια πολυ δυνατη σε καλη κατασταση αλλα αν και εχωπαραλαβει δεν εχω χρονο για φωτο,τον χειμωνα θα τα βγαλω που θα εχω χρονο
Εγω πηρα αυτο εδω πριν λιγες μερες και μου αρεσει παρα πολυ,πηρα και το λοτακι με τα σολδινακια και βρηκα 4-5 ποικιλιες αναμεσα τους μια πολυ δυνατη σε καλη κατασταση αλλα αν και εχωπαραλαβει δεν εχω χρονο για φωτο,τον χειμωνα θα τα βγαλω που θα εχω χρονο
12/06/17 23:14:28
(09/06/17 17:59:06)μαρκος Έγραψε: καλοριζικη τοτε,να ρωτησω οταν λες ποικιλιες εννοεις και τα σφαλματα ή οχι;;
εσυ ποια λες σφαλματα το αρματ ας πουμε? ποικιλιες εννοω διαφορετικα νομισματα μεταξυ τους που εχουν σαφεις διαφορες απο μια τελεια μεχρι οτιδηποτε αλλο!
13/06/17 01:17:40
(12/06/17 23:14:28)Μολοσσος Έγραψε:Αν συνανταμε ενα μονο ΑΡΜΑΤ πιθανον ειναι σφαλμα αλλα αν συνανταμε πανω απο 5 γνωστα κομματια τοτε μιλαμε για ποικιλια,αυτα εννοω εγω ποικιλιες ,τα μεμονωμενα διπλοχτυπημενα για παραδειγμα τα θεωρω σφαλματα(09/06/17 17:59:06)μαρκος Έγραψε: καλοριζικη τοτε,να ρωτησω οταν λες ποικιλιες εννοεις και τα σφαλματα ή οχι;;
εσυ ποια λες σφαλματα το αρματ ας πουμε? ποικιλιες εννοω διαφορετικα νομισματα μεταξυ τους που εχουν σαφεις διαφορες απο μια τελεια μεχρι οτιδηποτε αλλο!
13/06/17 21:56:52
τοτε συμφωνουμε απολυτα μαρκο ετσι ειναι ειναι ορθοργαφικα λαθη τα οποια ειναι ποικιλιες και αυτες! οταν μιλαμε για σφαλματα απο τη διαδικασια κοπης δεν εχουν καμια σχεση με τις ποικιλιες!
το παρακατω πολυ θα ηθελα να ειναι αλλη μια ποικιλια αλλα τελικα αποδειχτηκε οτι το Ε ειναι απλα αδυναμα πατημενο και σχεδον λειπει! επρεπε ομως να πληρωσω 50+ ευρω για να το παρω στα χερια μου και να βεβαιωθω!
http://www.ebay.com/itm/272676065473?_tr...EBIDX%3AIT
το παρακατω πολυ θα ηθελα να ειναι αλλη μια ποικιλια αλλα τελικα αποδειχτηκε οτι το Ε ειναι απλα αδυναμα πατημενο και σχεδον λειπει! επρεπε ομως να πληρωσω 50+ ευρω για να το παρω στα χερια μου και να βεβαιωθω!
http://www.ebay.com/itm/272676065473?_tr...EBIDX%3AIT
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 2 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis