Γεια Χαρά, Επισκέπτη!


Συλλεκτικό Στέκι - Συμφωνητικο Εγγραφής

Ενώ προσπαθούμε να επεξεργαστούμε ή να αφαιρέσουμε όσα μηνύματα περιέχουν ακατάλληλο, σεξουαλικά προσανατολισμένο, υβριστικό, αποκρουστικό, συκοφαντικό ή απειλητικό υλικό που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι προσβάλλει την ιδιωτική ζωή ενός ατόμου, ή που παραβιάζει οποιοδήποτε νόμο, είναι αδύνατο για εμάς να ελέγξουμε κάθε μήνυμα που δημοσιεύεται σε αυτό τον ιστότοπο. Για το λόγο αυτό αναγνωρίζετε ότι όλα τα μηνύματα που δημοσιεύονται σε αυτό τον ιστότοπο εκφράζουν τις απόψεις και τις γνώμες του αρχικού συγγραφέα/αποστολέα του μηνύματος και όχι απαραίτητα τις απόψεις των διαχειριστών και συντονιστών αυτού του ιστοτόπου. Ως εκ τούτου, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη και δεν μπορεί να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τυχόν μηνύματα που δημοσιεύονται. Επίσης, δεν εγγυώμεθα για την ακρίβεια και την πληρότητα του κάθε μηνύματος.

Με την εγγραφή σας σε αυτό τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι δεν θα δημοσιεύσετε οποιοδήποτε υλικό το οποίο είναι εν γνώσει σας ψευδές, ανακριβές, υβριστικό, αποκρουστικό, ενοχλητικό, σεξουαλικά προσανατολισμένο, απειλητικό ή παραβιάζει την ιδιωτική ζωή ενός ατόμου, ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους ισχύοντες νόμους.

Η μη συμμόρφωση με τους κανόνες αυτούς μπορεί να οδηγήσει στην ακύρωση του λογαριασμού, την αναστολή του λογαριασμού ή τη μόνιμη απαγόρευση της πρόσβασης σε αυτό τον ιστότοπο. Η διεύθυνση IP σας καταγράφεται με κάθε ανάρτηση ή σχόλιο που κάνετε σε αυτό τον ιστότοπο και είναι ανακτήσιμη από τους διαχειριστές και το προσωπικό του ιστοτόπου, αν χρειασθεί για κάποιο λόγο. Συμφωνείτε ότι έχουμε τη δυνατότητα και το δικαίωμα να αφαιρέσουμε, να επεξεργαστούμε ή να κλειδώσουμε οποιοδήποτε λογαριασμό ή μήνυμα κάθε στιγμή που μπορεί να κριθεί απαραίτητο. Επίσης συμφωνείτε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες εισάγετε σε αυτό τον ιστότοπο αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων, και ότι τα cookies που χρησιμοποιούνται στον υπολογιστή σας αποθηκεύουν τα στοιχεία σύνδεσής σας.

Οποιεσδήποτε πληροφορίες παρέχετε σε αυτό τον ιστότοπο δεν θα αποκαλυφθούν σε οποιοδήποτε τρίτο χωρίς την πλήρη συγκατάθεσή σας, αν και οι διαχειριστές και το προσωπικό δεν μπορεί να θεωρηθούν υπεύθυνοι για οποιαδήποτε προσπάθεια κλοπής ή παραβίασης με την οποία τίθενται σε κίνδυνο τα δεδομένα σας.

Με τη συνέχιση της διαδικασίας εγγραφής συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους και κανόνες, αλλά και οποιουσδήποτε άλλους καθορίζουν οι διαχειριστές.