συντηρηση 20αρας αποψεις
20/04/17 00:41:14
Μπορει να ηταν και ο δισκος προβληματικος, καθολου απιθανο. Εγω εκμεταλλεύομαι την πληροφορια οτι υπηρξε σοβαρο ραγισμα (ελειπε κομματαρα) στην/απο την μητρα και πάνω σε αυτή την ιδέα πλαθω σεναρια.
24/04/17 13:34:40
εγω σου ειπα την αποψη μου κατ ιδιαν αλλα αφου θελεις να το στειλεις στειλτο να δουμε και τι θα κανουν! οσο για το ελατωμα ειναι καθαρα ελατωμα δισκου! κατα τα αλλα το νομισμα ειναι πανεμορφο και πολυ θα ζηλευα αν δεν το ειχα σχεδον στην δια κατασταση!
09/08/17 19:33:21
Επεστρεψε η 20αρα απο την συντηρηση, βελτιωθηκε καπως, εφυγαν τα ξενα σωματα και σταματησε η διαβρωση. Οι παρατηρησεις μου ειναι οτι στην πλευρα της αξιας ειναι σαν ξηρο το νομισμα, στην αλλη πλευρα το αποτελεσμα με ικανοποιει.
Επισης σε καποια σημεια το νομισμα πριν την συντηρηση ειχε καποιες μικρες τριβες οι οποιες ειχαν αφαιρεσει την μαυρη πατινα και φαινοταν το νομισμα απο κατω. Πχ το γραμμα Κ στη λεξη καποδιστριας η η κοιλια του φοινικα η καποια σημεια στο ριμ, που πλεον μετα τη συντηρηση δεν φαινονται καθως με καποιο τροπο το πατιναραν να φαινεται ομοιομορφο.
Περιμενω αποψεις!
Επισης σε καποια σημεια το νομισμα πριν την συντηρηση ειχε καποιες μικρες τριβες οι οποιες ειχαν αφαιρεσει την μαυρη πατινα και φαινοταν το νομισμα απο κατω. Πχ το γραμμα Κ στη λεξη καποδιστριας η η κοιλια του φοινικα η καποια σημεια στο ριμ, που πλεον μετα τη συντηρηση δεν φαινονται καθως με καποιο τροπο το πατιναραν να φαινεται ομοιομορφο.
Περιμενω αποψεις!
09/08/17 20:42:42
Φαίνεται ότι έγινε καλή δουλειά. Καλώς το δέχθηκες.
10/08/17 13:11:47
Εγινε οτι μπορουσε να γινει φιλε.Νομισματα που εχουν καθαριστει επισημα ισως στο μελλον μας δωσουν πληροφοριες για την ποιοτητα της δουλειας τους οσον αφορα τις οξειδωσεις .
Το κουτι τι λεει;
Το κουτι τι λεει;
10/08/17 19:09:13
Σωτηρη εγραψε enviromental damage αλλα πολυ λιγη σημασια εχει αφου μαλλον θα το σπασω και ισως το περασω μια ελαφρια βαζελινη με τα δαχτυλα να φυγει η ξηροτητα που δειχνει. Απο τις φωτογραφιες δεν φαινεται αυτο δυστηχως!
11/08/17 01:13:17
12/08/17 07:57:03
ΚΑΛΗΜΕΡΑ παιδια..το enviromental damage τι σημαινει??βλεπωντας αυτο το νομισμα καποιος σιγουρα θα νιωσει ενα δεος [οπως εγω]με τοση ιστορια πανω του..ειναι πολυ ομορφο πραγματικα
12/08/17 22:03:28
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 2 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis