10 λεπτά 1849 μεγ.θυρεος
09/12/16 14:41:37
Μπραβο Αντωνη. Δυσκολο σε οποιαδηποτε κατασταση. Να το χαιρεσαι.
09/12/16 14:56:37
Σπανιότατο σε όλες τις καταστάσεις !!! Υπέροχο Αντώνη !!! Να το χαίρεσαι , είναι πολύ όμορφο !!!
Λίγο καλύτερη φωτογραφία βέβαια , δεν θα έλεγα όχι και αυτό γιατί θέλω να το παρατηρήσω όσο καλύτερα γίνεται !!!
Λίγο καλύτερη φωτογραφία βέβαια , δεν θα έλεγα όχι και αυτό γιατί θέλω να το παρατηρήσω όσο καλύτερα γίνεται !!!
09/12/16 17:45:52
Γεια σου Αντωνη με τα ωραια σου!
Επειδη εισαι και 'συ σαν και 'μενα στις φωτογραφιες θα βοηθησω λιγο στην αποκρυπτογραφηση της..
Ομορφο νομισμα χωρις προβληματα και ακαθαριστο.Απαλη ομοιομορφη καφε πατινα πλην των ψηλων σημειων λογω φθορας.
Σου ευχομαι να το αναβαθμισεις!
Επειδη εισαι και 'συ σαν και 'μενα στις φωτογραφιες θα βοηθησω λιγο στην αποκρυπτογραφηση της..
Ομορφο νομισμα χωρις προβληματα και ακαθαριστο.Απαλη ομοιομορφη καφε πατινα πλην των ψηλων σημειων λογω φθορας.
Σου ευχομαι να το αναβαθμισεις!
A student said to his master:
"You teach me fighting,but you talk about peace.How do you reconcile the two?"
The master replied:
"It is better to be a warrior in a garden than to be a gardener in a war."
09/12/16 18:16:31
(09/12/16 14:41:37)johntsik Έγραψε: Μπραβο Αντωνη. Δυσκολο σε οποιαδηποτε κατασταση. Να το χαιρεσαι.
Δεν ειναι δύσκολο Γιάννη...δυσκολες ειναι οι δραχμες 33 σε MS κατάσταση. Αυτο ειναι εξαιρετικά δύσκολο!!!
Εγω προσωπικα δεν εχω δει πανω απο 3 δεκαρες...
Καλοριζικο Αντώνη.
Υ.Γ. Γιάννη δεν αμφισβητω τις γνωσεις σου, σχημα λόγου για να τονισω την δυσκολια του νομίσματος.
09/12/16 18:28:50
ΟΛΑ βρισκονται και σε ολες τις τιμες......Ξερει ο Αντωνης Οπως και αλλοι...
Για καποιους ειναι σπανια,για αλλους δυσκολα κλπ.
Εφοσον ειναι διαθεσιμο σε αρκετες συλλογες και εμφανιζεται καπου-καπου ο ορισμος σπανιο περναει σε αλλη μοιρα,στο συνδιασμο με την κατασταση και μονο
Για καποιους ειναι σπανια,για αλλους δυσκολα κλπ.
Εφοσον ειναι διαθεσιμο σε αρκετες συλλογες και εμφανιζεται καπου-καπου ο ορισμος σπανιο περναει σε αλλη μοιρα,στο συνδιασμο με την κατασταση και μονο
The master replied:
09/12/16 19:27:19
Σας ευχαριστω όλους σας .Νικο Και Γιώργο φωτό δεν ειναι καν δικές μου :) :) .Αν ήταν θα το καταλαβαίνατε .
10/12/16 23:44:30
Στην μεγάλη κορώνα του 1849,όταν βρεθεί και έχεις τα λεφτά, την παίρνεις αμέσως,δεν υπάρχει το άσε θα την βρω
σε καλύτερη.
σε καλύτερη.
11/12/16 00:31:50
Βρεθηκε κι'αλλη θαναση,η κατασταση μετραει για τον ορισμο της τιμης.Και βασιλεια περασε την προηγουμενη βδομαδα κλπ
Το θεμα ειναι να τα εντοπιζουμε...
Το θεμα ειναι να τα εντοπιζουμε...
The master replied:
11/12/16 10:07:53
Νομιζω σε αξιοπρεπεστατη κατασταση.
Θα ηθελα να το αποκτησω κι εγω.
Καλοριζικο Αντωνη
Θα ηθελα να το αποκτησω κι εγω.
Καλοριζικο Αντωνη