2023-2€ 150 χρόνια από τη γέννηση του Κωνσταντινου Καραθεοδωρή (Ptoof)
17/09/23 19:57:46
17/09/23 21:47:34
Καλορίζικο Δημήτρη να το χαίρεσαι!
Για να σταματήσει αυτή η αγρυπνία από το βράδυ στην ουρά, πρέπει να δίνονται με προεγγραφές...
Για να σταματήσει αυτή η αγρυπνία από το βράδυ στην ουρά, πρέπει να δίνονται με προεγγραφές...
18/09/23 07:24:37
Καλορίζικο κι αυτό Δημήτρη με υγεία!
Τους το έχω γράψει πριν από πολλά χρόνια, Θανάση και μάλιστα και με προπληρωμή, αλλά φωνή βοώντος...
(17/09/23 21:47:34)rubirosa Έγραψε:
Τους το έχω γράψει πριν από πολλά χρόνια, Θανάση και μάλιστα και με προπληρωμή, αλλά φωνή βοώντος...
18/09/23 17:40:46
Σας ευχαριστώ και τους δύο και θα συμφωνήσω μαζί σας, ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος διάθεσης των αναμνηστικών νομισμάτων από την ΤτΕ.
18/09/23 18:11:53
Καλορίζικα!!!!Και εγώ κατάφερα και πρόλαβα να πάρω,αλλά εμείς οι επαρχιώτες θα κάνουμε κάνα μήνα να το πιάσουμε στα χέρια μας!!!!Αρα μέχρι τότε, μένουμε στο οφθαλμολουτρο εκ του μακρόθεν!!!!
18/09/23 20:38:26
Σε ευχαριστώ, καλορίζικο και το δικό σου!
Το ευχάριστο είναι, ότι παρά την μικρή ποσότητα κοπής από την ΤτΕ και τα διάφορα μαγικά που γίνονται, οι πιο πολύ συλλέκτες το προλαβαίνουν στην αρχική τιμή του.
Το ευχάριστο είναι, ότι παρά την μικρή ποσότητα κοπής από την ΤτΕ και τα διάφορα μαγικά που γίνονται, οι πιο πολύ συλλέκτες το προλαβαίνουν στην αρχική τιμή του.
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 1 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis