20 λεπτά 1883
11/10/17 08:16:18
11/10/17 09:56:21
XF details μου φαινεται
11/10/17 10:59:31
11/10/17 11:07:08
(11/10/17 10:59:31)ΡΟΔΑΚΑΣ Έγραψε:(11/10/17 09:56:21)georok Έγραψε: XF details μου φαινεταιΝομιζω Γιωργο πως σε γελαει η φωτο...το εχω βγαλει κοντρα φως για τα hairlines...σεβαστη η γνωμη σου παντως ,αναμενω και τα υπολοιπα παιδια...
Μπροστά είναι καλό, αλλά ο οπισθότυπος κοβει αρκετά. Στα μικρά δεν χαρίζουν hairlines .
11/10/17 11:22:50
(11/10/17 11:07:08)georok Έγραψε:(11/10/17 10:59:31)ΡΟΔΑΚΑΣ Έγραψε:(11/10/17 09:56:21)georok Έγραψε: XF details μου φαινεταιΝομιζω Γιωργο πως σε γελαει η φωτο...το εχω βγαλει κοντρα φως για τα hairlines...σεβαστη η γνωμη σου παντως ,αναμενω και τα υπολοιπα παιδια...
Μπροστά είναι καλό, αλλά ο οπισθότυπος κοβει αρκετά. Στα μικρά δεν χαρίζουν hairlines .
για αυτην την μια γρατσουνια στο observe να κοπει?....φοβαμαι και πιστευω πως ειναι απο συραπτικο στο χαρτονακι...
11/10/17 11:26:14
E ότι βλέπουμε κάνουμε εκτίμηση..
Αν το εχεις σε φακελάκι θα κανω εκτιμηση με το φακελάκι μαζί.
Αν το έχεις πίσω απο τζάμι, θα κανω εκτίμηση με το τζάμι μαζί.
Αν το εχεις σε φακελάκι θα κανω εκτιμηση με το φακελάκι μαζί.
Αν το έχεις πίσω απο τζάμι, θα κανω εκτίμηση με το τζάμι μαζί.
11/10/17 12:49:11
Kαλημερα Νικο,
εμενα προσωπικα μου φαινεται au και μαλιστα όχι οριακο(δηλ π.χ 50)
Ακομα και details να δινοταν θα γραψει au..βεβαια να τονισουμε ότι για να
εχουμε καλη(το κατά δυναμη) προσεγγιση , χρειαζεται να είναι πολύ καθαρη η φωτο.
Παρα ταυτα ,προσωπικα εστω απ αυτές τις φωτο ..ενδυναμώνεται η "αισθηση" μου για au
Καλοριζικο
εμενα προσωπικα μου φαινεται au και μαλιστα όχι οριακο(δηλ π.χ 50)
Ακομα και details να δινοταν θα γραψει au..βεβαια να τονισουμε ότι για να
εχουμε καλη(το κατά δυναμη) προσεγγιση , χρειαζεται να είναι πολύ καθαρη η φωτο.
Παρα ταυτα ,προσωπικα εστω απ αυτές τις φωτο ..ενδυναμώνεται η "αισθηση" μου για au
Καλοριζικο
11/10/17 12:59:30
Οριακο AU Πιστευω,μας τα χαλάει λίγο ο οπισθότυπος
11/10/17 16:15:22
Αυτα τα μαμημενα τα χαρτονακια που τα συρραπτεις εχουν καψει κοσμο και κοσμακη.
Παιζει να ειναι η κυρια αιτια γρατζουνιων σε νομισματα.
Παρτε αυτοκολλητα χαρτονακια βρε παιδια, το κοστος ειναι τελειως αμελητεο.....
Αν η γρατζουνιa ειναι βαθιουτσικη, θα σου βγαλει details scrathed.
Μπορει ομως να ξεγελα η φωτο, λογω της πατινας και να την δειχνει εντονοτερη απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα.
Μπορει ομως να ξεγελα η φωτο, λογω της πατινας και να την δειχνει εντονοτερη απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
11/10/17 17:44:30
(11/10/17 16:15:22)haros Έγραψε: Αυτα τα μαμημενα τα χαρτονακια που τα συρραπτεις εχουν καψει κοσμο και κοσμακη.Ετσι το αγορασα...δυστηχως καποιος πριν απο μενα δεν το προσεξε το χαρτονακι ή μαλλον το συραπτικο....εντονο δεν ειναι δλδ χαρακια καλη, αλλα φαινεται στην αντανακλαση οπως δειχνω στην φωτο....για αυτο κ φαινεται εντονοτερη σε συνδυασμο με την πατινα που λες σε κοντρα φως...θα πρεπει να το γυρισεις το νομισμα για να φανει!!!στο χερι παντως δειχνει οπως η πρωτη φωτο και με πολυ λουστρο...
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 1 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis