Συντηρηση Ενετικων χαλκινων
04/11/17 00:13:58
Παρελαβα μερικα Ενετικα και θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας,εγω απο συντηρηση εχω μεσανυχτα και δεν ακουμπαω,ρωταω λοιπον αξιζει αυτο το μονοσολδακι να σταλει για συντηρηση και ισως πιστοποιηση μια και ειναι το μοναδικο που εχω δει οσο καιρο ασχολουμαι με τα αρχικα του N.C Nicolo Contarini
Ξεκιναμε με αυτο και θα βγαλω και το μεγαλο αδελφακι του (γαζεττα) οπως και καποια αλλα νεα αποκτηματα που χρειαζονται οπωσδηποτε καποια επεμβαση.
Ξεκιναμε με αυτο και θα βγαλω και το μεγαλο αδελφακι του (γαζεττα) οπως και καποια αλλα νεα αποκτηματα που χρειαζονται οπωσδηποτε καποια επεμβαση.
04/11/17 20:26:20
Mαρκο συντηρηση σιγουρα χρειαζεται, εχουν φυτρωσει βρυα πανω του..
Συμβουλη δεν εχω να σου δωσω, τα χαλκινα ειναι ατιμα και δεν τα αγγιζω.
Το αν αξιζει το κοστος να το στειλεις, εσυ το ξερεις.
Παντως πιστοποιηση μονο εαν υπαρχουν πλαστα, αλλιως για βαθμο καθαρο δεν..
Συμβουλη δεν εχω να σου δωσω, τα χαλκινα ειναι ατιμα και δεν τα αγγιζω.
Το αν αξιζει το κοστος να το στειλεις, εσυ το ξερεις.
Παντως πιστοποιηση μονο εαν υπαρχουν πλαστα, αλλιως για βαθμο καθαρο δεν..
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
05/11/17 00:16:37
Να σαι καλα Δημητρη ,οντως θελει την συντηρηση του αλλα απο ειδικο και θα το στειλω αν και τα Ενετικα δεν μου αρεσουν σε κουτι μονο και μονο για να του δωσω μια ανασα
05/11/17 00:18:58
Οριστε και το μεγαλο αδελφακι του το οποιο και αυτο θελει την συντηρηση του αλλα δεν με πολυκαιει οσο το μονοσολδακι
Να ρωτησω κατι τους μπαρουτοκαπνισμενους στις πιστοποιησεις ,γινεται να σταλθει μονο για συντηρηση χωρις κουτιασμα να στειλω καμμια δεκαρια;;;;Ποιο το κοστος αν γινεται;;
Να ρωτησω κατι τους μπαρουτοκαπνισμενους στις πιστοποιησεις ,γινεται να σταλθει μονο για συντηρηση χωρις κουτιασμα να στειλω καμμια δεκαρια;;;;Ποιο το κοστος αν γινεται;;
05/11/17 03:02:05
Φυσικα και γινεται μονο για συντηρηση.
Το (τελικο-συνολικο) κοστος εξαρταται απο το με ποιον και που θα το στειλεις, εαν εχει να στειλει και αλλα στην ιδια κατηγορια κλπ, θα πρεπει να συννενοηθεις με καποιον απο τους εδω εκπροσωπους των εταιρειων για να σου πουν.
Το (τελικο-συνολικο) κοστος εξαρταται απο το με ποιον και που θα το στειλεις, εαν εχει να στειλει και αλλα στην ιδια κατηγορια κλπ, θα πρεπει να συννενοηθεις με καποιον απο τους εδω εκπροσωπους των εταιρειων για να σου πουν.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
05/11/17 08:35:19
Αυτο δεν το ηξερα οτι γινεται και μονο συντηρηση χωρις να πιστοποιηθει. Πολυ ενδιαφερον!
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 6 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis