Φιλικος διαγωνισμος grading (world coins)
22/12/17 13:18:36
Πολύ ωραίο βίντεο !!
Και πολύ καλή ιδεα του κ. Γιώργου , πραγματικά θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τα αποτελέσματα !!
Και πολύ καλή ιδεα του κ. Γιώργου , πραγματικά θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τα αποτελέσματα !!
22/12/17 14:06:38
Εξαιρετικό Video και ωραίο θέμα για την πιστοποίηση νομισμάτων .
Επίσης η ιδέα του Γιώργου είναι πολύ καλή και με βρίσκει πρόθυμο να βρεθώ με φίλους συλλέκτες να κάνουμε μια προσπάθεια συλλογική .
Θεωρώ ότι θα βγούνε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για το πως βλέπουν οι δύο εταιρείες NGC & PCGS το ελληνικό νόμισμα σε σχέση με μας .
Επίσης η ιδέα του Γιώργου είναι πολύ καλή και με βρίσκει πρόθυμο να βρεθώ με φίλους συλλέκτες να κάνουμε μια προσπάθεια συλλογική .
Θεωρώ ότι θα βγούνε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για το πως βλέπουν οι δύο εταιρείες NGC & PCGS το ελληνικό νόμισμα σε σχέση με μας .
22/12/17 15:46:23
O Βασίλης solferino είναι ο τρίτος της παρέας (thnx Βασίλη).
Περιμένουμε εναν ακόμη. Οποιος το αποφασίσει το λέει εδώ η στέλνει μήνυμα. Προσωπικά αποφάσισα να μείνω εκτός σαν συντονιστής του εγχειρήματος (αν συμφωνείτε) επομένως ενας ακόμη κατεξοχήν συλλέκτης να μας πλαισιώσει παρακαλώ. Ο ρολος μου μπορεί επικουρικά να βοηθήσει στην περίπτωση που οι 4 εχουν ισοβαθμία (2-2) η ολική ασυμφωνία. Η αν θέλετε άλλον σε αυτόν τον ρόλο οκ κανένα πρόβλημα. Θα τα δουμε αυτά και άλλες λεπτομέρειες μεταξύ μας, προς το παρόν ψάχνουμε εναν ακόμη.
Περιμένουμε εναν ακόμη. Οποιος το αποφασίσει το λέει εδώ η στέλνει μήνυμα. Προσωπικά αποφάσισα να μείνω εκτός σαν συντονιστής του εγχειρήματος (αν συμφωνείτε) επομένως ενας ακόμη κατεξοχήν συλλέκτης να μας πλαισιώσει παρακαλώ. Ο ρολος μου μπορεί επικουρικά να βοηθήσει στην περίπτωση που οι 4 εχουν ισοβαθμία (2-2) η ολική ασυμφωνία. Η αν θέλετε άλλον σε αυτόν τον ρόλο οκ κανένα πρόβλημα. Θα τα δουμε αυτά και άλλες λεπτομέρειες μεταξύ μας, προς το παρόν ψάχνουμε εναν ακόμη.
22/12/17 15:52:18
Μια στιγμή μήπως θεωρείτε οτι 3 είναι αρκετοί? Και ενας ο συντονιστής με τον ρόλο που προανέφερα?
22/12/17 18:34:17
Ναι είναι νομίζω καλύτερα έτσι και για να σας βγάλω από το αδιέξοδο για τον τέταρτο σας προτείνω τον ukobke ξέρει να αξιολογεί το Ελληνικό νόμισμα καλύτερα από τα Αμερικανάκια
22/12/17 18:54:47
Εννοείται πως για τους εκτός Αθήνας θα υπάρχει μέριμνα αν όχι για αντίστοιχο βιντεάκι
τουλάχιστον ενημέρωση δια του τύπου !!!
Καταπληκτική ιδέα,
όλοι πριν στείλουμε πιστοποιήσεις σημειώνουμε κάπου μια πρόβλεψη,
με τέτοια μορφή όμως αποκτά άλλο ενδιαφέρον..... αναμένουμε!
τουλάχιστον ενημέρωση δια του τύπου !!!
Καταπληκτική ιδέα,
όλοι πριν στείλουμε πιστοποιήσεις σημειώνουμε κάπου μια πρόβλεψη,
με τέτοια μορφή όμως αποκτά άλλο ενδιαφέρον..... αναμένουμε!
22/12/17 19:41:04
Εγω παντως θα ηθελα να εβλεπα μαζι με τους πανω προαναφερομενους και τους oldgeotzo-GKcolect-Haros
23/12/17 23:07:48
Εγώ θα έλεγα να κάνουμε και μία φιλική συγκέντρωση σε ένα μεγαλύτερο χώρο να γνωριστούμε να ανταλλάξουμε απόψεις και να κόψουμε και μία πίτα (πρωτοχρονιάτικη ) έτσι για το καλό να γίνει περισσότερο σαν μία γιορτή ποιο πολύ και παράλληλα μία ενημέρωση σε εμάς τους αδαείς ουσιαστικά όλα αυτά βέβαια με την σύμφωνη γνώμη σας και την απαραίτητη συμμετοχή
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 3 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis