Λίρα 1916 London
19/01/18 17:43:25
Ναι, την χαμηλώνει σε βαθμό ο εμπροσθότυπος (στον οποίο η πρώτη φωτογραφία δείχνει να υπάρχουν κάτι σαν hairlines κάτι που δεν επιβεβαιώνεται στην νέα φωτογραφία του), γιατί από οπισθότυπο το νόμισμα σκίζει (τόσο όμορφη και διακριτή μέχρι τέλους bloodline σε 62άρι....δύσκολα.....)
Καλορίζικη με υγεία!
Καλορίζικη με υγεία!
19/01/18 19:42:36
(19/01/18 13:56:22)chris_1972 Έγραψε: Καλησπέρα, το νόμισμα φυσικά και είναι γνήσιο, η άποψη μου όταν το πήρα ήταν ίδια με του Γιώργου (για MS63) πιστοποιήθηκε ως MS62 δικαίως γιατί έχει ορισμένα σημεία που δεν του επιτρέπουν κάτι καλύτερο. Στο επόμενο post θα αναρτήσω φωτογραφίες από το 63αρι που είχα ήδη στην συλλογή μου για να δείτε τις διαφορές.Αν μου επιτρέπεις, οι φωτό δεν έχουν καμιά σχέση με τις αρχικές, πλην της αποτύπωσης των λεπτομερειών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο μπορεί να "αλλάξει" η απεικόνιση την άποψη...
19/01/18 19:57:26
Προσπαθώ οι φωτογραφίες μου να είναι όσο πιο φυσικές γίνεται. Δεν κάνω καμιά πρόσθετη επεξεργασία πλην σμίκρυνσης και περικοπής.
Πάσα παρατήρηση και άποψη δεκτή εννοείται, αυτός είναι και ο λόγος που ζητάμε την εκτίμηση των νομισμάτων.
Πάσα παρατήρηση και άποψη δεκτή εννοείται, αυτός είναι και ο λόγος που ζητάμε την εκτίμηση των νομισμάτων.
19/01/18 20:10:35
Θα συμφωνήσω ότι η διαφορά βρίσκεται στον εμπροσθότυπο, να τα χαίρεσαι πάντως και τα δύο.
19/01/18 20:59:46
Ναι αλλά χρηστο είσαι φάουλ
Οι φωτογραφίες σου ήταν καλύτερες από την NGC?
Οι φωτογραφίες σου ήταν καλύτερες από την NGC?
20/01/18 08:55:13
Ευχαριστώ Γιώργο να είσαι καλά, με την ευκαιρία αυτή θα αναφέρω ότι η MS63 είναι αγορασμένη από σένα από το eBay όταν ακόμη ήσουν στην Αγγλία. Μάλιστα τρομερά θετική εντύπωση μου είχε προκαλέσει η επιστροφή στο Paypal των μισών εξόδων αποστολής, δεν έχει σημασία το ποσό αλλά η πράξη αυτή. Ακόμη και τώρα μετά από χρόνια έχω να το λέω.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την συμμετοχή τους.
20/01/18 12:17:52
(20/01/18 08:55:13)chris_1972 Έγραψε: Ευχαριστώ Γιώργο να είσαι καλά, με την ευκαιρία αυτή θα αναφέρω ότι η MS63 είναι αγορασμένη από σένα από το eBay όταν ακόμη ήσουν στην Αγγλία. Μάλιστα τρομερά θετική εντύπωση μου είχε προκαλέσει η επιστροφή στο Paypal των μισών εξόδων αποστολής, δεν έχει σημασία το ποσό αλλά η πράξη αυτή. Ακόμη και τώρα μετά από χρόνια έχω να το λέω.Αυτές είναι μικρές ωραίες λεπτομέρειες που χτίζουν όνομα, εκτίμηση μέχρι και φιλίες .
20/01/18 13:06:00
(20/01/18 08:55:13)chris_1972 Έγραψε: Ευχαριστώ Γιώργο να είσαι καλά, με την ευκαιρία αυτή θα αναφέρω ότι η MS63 είναι αγορασμένη από σένα από το eBay όταν ακόμη ήσουν στην Αγγλία. Μάλιστα τρομερά θετική εντύπωση μου είχε προκαλέσει η επιστροφή στο Paypal των μισών εξόδων αποστολής, δεν έχει σημασία το ποσό αλλά η πράξη αυτή. Ακόμη και τώρα μετά από χρόνια έχω να το λέω.
Προφανώς μερικοί άνθρωποι είναι ξεχωριστοί και αυτό φαίνεται στις λεπτομέρειες ΙΔΙΩΣ.
20/07/18 21:32:06
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 7 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis