4 escudos Carlos iii 1788.
03/02/18 01:20:50
Καλημέρα στην παρέα.
Μια νέα προσθήκη. Θα ήθελα να μοιραστώ την χαρά και ευχαρίστησή μου μαζί σας. 29mm διάμετρο, 13,45gr.
Λίγο την γνώμη σας, ελεύθερα, για κατάσταση και βαθμό.
Μια νέα προσθήκη. Θα ήθελα να μοιραστώ την χαρά και ευχαρίστησή μου μαζί σας. 29mm διάμετρο, 13,45gr.
Λίγο την γνώμη σας, ελεύθερα, για κατάσταση και βαθμό.
03/02/18 09:24:08
Αχ βρε Τασούλη σε ξέχασα....
Πολυ καλές λεπτομέρειες έχει και αν εξαιρέσουμε κάτι ελαφριά hairlines στο πεδίο μπροστά θα έλεγα σε βαθμό AU50/53
Πολυ καλές λεπτομέρειες έχει και αν εξαιρέσουμε κάτι ελαφριά hairlines στο πεδίο μπροστά θα έλεγα σε βαθμό AU50/53
03/02/18 09:31:55
Και ένα 53αρι για σύγκριση .
Καλορίζικο βρε φιλαράκι
Καλορίζικο βρε φιλαράκι
03/02/18 09:53:43
Αντώνη ευχαριστώ.
Συμφωνώ μαζί σου. Ως προς τον βαθμό θα έλεγα είναι πιο κοντά στο au50.
Συμφωνώ μαζί σου. Ως προς τον βαθμό θα έλεγα είναι πιο κοντά στο au50.
03/02/18 09:54:51
Αλλο πραμα βρε παιδι μου τα παλια Ισπανικα (και των αποικιων) χρυσα, τα βλεπεις και σου ερχονται στο μυαλο εικονες απο σεντουκια πειρατων, ναυαγια, θησαυρους..
Να το χαιρεσαι και να συμπληρωσεις ολες τις αξιες σου ευχομαι.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
03/02/18 09:57:45
(03/02/18 09:54:51)haros Έγραψε: Αλλο πραμα βρε παιδι μου τα παλια Ισπανικα (και των αποικιων) χρυσα, τα βλεπεις και σου ερχονται στο μυαλο εικονες απο σεντουκια πειρατων, ναυαγια, θησαυρους..Ευχαριστώ...
Αυτός είναι άλλοτε και ο κυρίως λόγος απόκτησής τους. Ιστορία και λίγη φαντασία .
Αν έχεις κάποια εκτίμηση ως προς κατάσταση ευπρόσδεκτη.
03/02/18 10:05:47
πραγματικα απορω πως τα βρισκετε αυτα τα νομισματα..ουτε στο γκουγλη δεν τα βρισκεις αυτα σε φωτο..μπραβο ,ειναι πανεμορφο..να το απολαμβανεις το "πειρατικο" με υγεια κ χαρα κ σου ευχομαι ο μονος λογος που θα το αποχωριστεις να ειναι για ενα 60αρι..
03/02/18 10:19:23
Mε κάλυψαν οι προλαλήσαντες,πολύ ωραίο νόμισμα με Ιστορία!!!
03/02/18 10:23:47
(03/02/18 09:57:45)gerta Έγραψε:(03/02/18 09:54:51)haros Έγραψε: Αλλο πραμα βρε παιδι μου τα παλια Ισπανικα (και των αποικιων) χρυσα, τα βλεπεις και σου ερχονται στο μυαλο εικονες απο σεντουκια πειρατων, ναυαγια, θησαυρους..Ευχαριστώ...
Αυτός είναι άλλοτε και ο κυρίως λόγος απόκτησής τους. Ιστορία και λίγη φαντασία .
Αν έχεις κάποια εκτίμηση ως προς κατάσταση ευπρόσδεκτη.
Αν αποφυγεις πιθανο σκοπελο ελαφρως καθαρισμενου στον εμπροθοτυπο (παιξτο στον ηλιο μηπως εχει μικρα hairlines), πιστευω το 53 το χεις.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
COLLECTIO PATRIA NOSTRA.
03/02/18 10:38:34
Σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια!
Οι φωτογραφίες μου είναι με φως ημέρας αλλά συννεφιασμένης και με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται ατέλειες. Δεν πιστεύω να σκαλώσει στον εμπροσθοτυπο, πάντα με βάση τα πιστοποιημένα νομίσματα που είδα σε οίκους δημοπρασιών. Μακάρι να γράψει 53 σε πιθανή αποστολή, σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ένα όμορφο κέρμα με καλή λεπτομέρεια και με καλύπτει συλλεκτικά.
Οψόμεθα....
Οι φωτογραφίες μου είναι με φως ημέρας αλλά συννεφιασμένης και με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται ατέλειες. Δεν πιστεύω να σκαλώσει στον εμπροσθοτυπο, πάντα με βάση τα πιστοποιημένα νομίσματα που είδα σε οίκους δημοπρασιών. Μακάρι να γράψει 53 σε πιθανή αποστολή, σε κάθε περίπτωση πάντως είναι ένα όμορφο κέρμα με καλή λεπτομέρεια και με καλύπτει συλλεκτικά.
Οψόμεθα....
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 8 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis