Δημοπρασια Νομισματικης Κυπριακης Εταιρειας.
07/12/19 20:20:27
Διεξηχθει σημερα δημοπρασια απο την νομισματικη εταιρεια.Στον καταλογο που απεσταλλει στα μελη, αναγραφοταν λαχνος ο οποιος με ενδιεφερε,εμενα και πολλους αλλους..Δυο ημερες πριν την δημοπρασια σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με μελος του Δ.Σ μου αναφερθει οτι ο λαχνος απεσυρθει διοτι ο πωλητης,ο οποιος ειναι επισης μελος του Δ.Σ , δεχθηκε προσφορα πριν την δημοπρασια την οποια και απεδεχθει.Δεν γνωριζω αν το γεγονος ειναι νομιμο,σιγουρα ομως δεν ειναι ηθικο.Προς ενημερωση σας.
07/12/19 20:42:12
Καλησπέρα Χρήστο, μπορεί να αποσυρθεί ένας λαχνός εάν διαπιστωθεί μετά την έκδοση καταλόγου, ότι έχει πρόβλημα γνησιότητας.
Σου αντιγράφω το 2ο. Όρο από τους όρους συμμετοχής, στην Δημοπρασία της Π.Ν.Ε.
2ο. Δεν επιτρέπεται η απόσυρση οποιουδήποτε κατατεθειμένου λαχνού μετά από την έκδοση του τελικού καταλόγου της δημοπρασίας από τον καταθέτη.
2ο. Δεν επιτρέπεται η απόσυρση οποιουδήποτε κατατεθειμένου λαχνού μετά από την έκδοση του τελικού καταλόγου της δημοπρασίας από τον καταθέτη.
07/12/19 20:46:20
(07/12/19 20:42:12)rubirosa Έγραψε: Καλησπέρα Χρήστο, μπορεί να αποσυρθεί ένας λαχνός εάν διαπιστωθεί μετά την έκδοση καταλόγου, ότι έχει πρόβλημα γνησιότητας.
Σε ευχαριστω για την διευκρινηση, ο λαχνος αναγραφοταν στον τελικο καταλογο.Σημερα παρουσιασθηκε και μετα διευκρινισθηκε οτι αποσυρθει.
07/12/19 20:56:58
Όταν θα γίνει γενική συνέλευση, να τους το θέσεις το θέμα,εφ'όσον είσαι μέλος.
08/12/19 12:26:58
Φαντάζομαι ότι ο κάθε σύλλογος, ένωση ή εταιρεία, όπως καταλαβαίνω ότι είναι στην Κύπρο, έχει τις σχετικές πρόνοιες που πιθανά να διαφέρουν μεταξύ τους.
Πάνω από όλα όμως εγώ θεωρώ ότι είναι ηθικό το θέμα και αυτό στις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οντότητες είναι το πιο σοβαρό.
Πάνω από όλα όμως εγώ θεωρώ ότι είναι ηθικό το θέμα και αυτό στις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οντότητες είναι το πιο σοβαρό.
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 3 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis