5 ΔΡΑΧΜΑΙ 1833
17/01/21 12:29:17
Εγω μπερδευτηκα,ειναι προς πωληση?
17/01/21 16:56:33
(17/01/21 02:16:56)digo Έγραψε: Εγώ θυμάμαι το πρώτο. Και από το Heritage αλλά και ζωντανά όταν τοχα δει στο τραπέζι του Πάνου σ’εκεινη την έκθεση νομισματων στο Electra. Άμα δω ένα νόμισμα που ξεφεύγει λίγο από τα άχρωμα και άοσμα (σαν αυτό του Καραμητσου) δεν μπορώ να το ξεχάσω ποτε μετά.
https://coins.ha.com/itm/greece/greece-o...71-30707.s
Η μόνη διαφορά από τότε που βγήκε στο Heritage είναι το κουτί....ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το έσπασε και το έστειλε ξανά στην PCGS όπου και έγραψε πάλι τον ίδιο βαθμό....κοίτα να σου πω εμένα μου αρέσουν τα frosty απλά του Καραμήτσου κάνει μπαμ ότι έχει ¨σενιαριστεί¨....εγώ το είχα δει από κοντά και το κατάλαβα αμέσως....αν το site με άφηνε να ανεβάσω τη φωτογραφία σε πλήρη ανάλυση κάνει μπαμ ότι έχει πάει για συντήρηση.
In omnia paratus
17/01/21 17:01:03
(17/01/21 12:29:17)E.X.N Έγραψε: Εγω μπερδευτηκα,ειναι προς πωληση?
Αν θυμάμαι καλά δεν ανέφερα κάπου ότι το πουλάω.... ....αλλά μιας και ρωτάς θα το έδινα μόνο αν έβρισκα καλύτερο(γενικά έτσι κάνω με όλα τα νομίσματα μου....μέσα σε ένα χρόνο άλλαξα 3 μισές του 1842 λόγω αναβάθμισης.... )....οπότε βρες μου ένα 65άρι και το πήρες....
In omnia paratus
17/01/21 17:19:14
Frosty πάει να πει ντιπαρισμα για μένα. Το βούτηξαν στο ντιπ ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μετά αν είναι σε cabinet ξαναπατιναρει με τα χρόνια. Conservation στην ngc δεν αφαιρούν πατίνα με τίποτα. Ξέρω γιατί έχω πληρώσει αρκετές φορές. Ασημένιο νόμισμα blast white και ακαθάριστο δεν υπάρχει.
Στο slab πατιναρει με τα χρόνια από ελάχιστα έως καθόλου. Εξαίρεση τα παλιά μικρά της anacs(που είναι και 30 χρονών slab) που σε μερικα Μόργκαν που έχω δωσαν καλές περιφερειακές rainbow.
Στο slab πατιναρει με τα χρόνια από ελάχιστα έως καθόλου. Εξαίρεση τα παλιά μικρά της anacs(που είναι και 30 χρονών slab) που σε μερικα Μόργκαν που έχω δωσαν καλές περιφερειακές rainbow.
17/01/21 17:38:11
(17/01/21 16:56:33)johnnycage Έγραψε:Ρε συ Γιάννη, θα μας τρελάνεις ; Στην πρώτη σου ανάρτηση δεν μας ρωτάς τη γνώμη μας αν είναι καλύτερα να το στείλεις για "σενιάρισμα" και τώρα διαμαρτύρεσαι γιατί του Καραμήτσου έκανε μπαμ ότι έχει "σενιαριστεί"; Τελικά σου αρέσουν τα "σενιαρισμένα" ή όχι;(17/01/21 02:16:56)digo Έγραψε: Εγώ θυμάμαι το πρώτο. Και από το Heritage αλλά και ζωντανά όταν τοχα δει στο τραπέζι του Πάνου σ’εκεινη την έκθεση νομισματων στο Electra. Άμα δω ένα νόμισμα που ξεφεύγει λίγο από τα άχρωμα και άοσμα (σαν αυτό του Καραμητσου) δεν μπορώ να το ξεχάσω ποτε μετά.Η μόνη διαφορά από τότε που βγήκε στο Heritage είναι το κουτί....ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το έσπασε και το έστειλε ξανά στην PCGS όπου και έγραψε πάλι τον ίδιο βαθμό....κοίτα να σου πω εμένα μου αρέσουν τα frosty απλά του Καραμήτσου κάνει μπαμ ότι έχει ¨σενιαριστεί¨....εγώ το είχα δει από κοντά και το κατάλαβα αμέσως....αν το site με άφηνε να ανεβάσω τη φωτογραφία σε πλήρη ανάλυση κάνει μπαμ ότι έχει πάει για συντήρηση.
17/01/21 17:53:40
(17/01/21 17:38:11)nikos11 Έγραψε:(17/01/21 16:56:33)johnnycage Έγραψε:Ρε συ Γιάννη, θα μας τρελάνεις ; Στην πρώτη σου ανάρτηση δεν μας ρωτάς τη γνώμη μας αν είναι καλύτερα να το στείλεις για "σενιάρισμα" και τώρα διαμαρτύρεσαι γιατί του Καραμήτσου έκανε μπαμ ότι έχει "σενιαριστεί"; Τελικά σου αρέσουν τα "σενιαρισμένα" ή όχι;(17/01/21 02:16:56)digo Έγραψε: Εγώ θυμάμαι το πρώτο. Και από το Heritage αλλά και ζωντανά όταν τοχα δει στο τραπέζι του Πάνου σ’εκεινη την έκθεση νομισματων στο Electra. Άμα δω ένα νόμισμα που ξεφεύγει λίγο από τα άχρωμα και άοσμα (σαν αυτό του Καραμητσου) δεν μπορώ να το ξεχάσω ποτε μετά.Η μόνη διαφορά από τότε που βγήκε στο Heritage είναι το κουτί....ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το έσπασε και το έστειλε ξανά στην PCGS όπου και έγραψε πάλι τον ίδιο βαθμό....κοίτα να σου πω εμένα μου αρέσουν τα frosty απλά του Καραμήτσου κάνει μπαμ ότι έχει ¨σενιαριστεί¨....εγώ το είχα δει από κοντά και το κατάλαβα αμέσως....αν το site με άφηνε να ανεβάσω τη φωτογραφία σε πλήρη ανάλυση κάνει μπαμ ότι έχει πάει για συντήρηση.
Ναι αλλά δεν ξέρω πως θα δείχνει μετά.... ....κάποια βγαίνουν καλά ύστερα από το ¨σενιάρισμα¨ και κάποια όχι....και είπα ότι προτιμάω τα frosty όχι τα συντηρημένα....κάνα απείραχτο frosty δεν παίζει ε;
In omnia paratus
17/01/21 20:01:54
(17/01/21 17:01:03)johnnycage Έγραψε:(17/01/21 12:29:17)E.X.N Έγραψε: Εγω μπερδευτηκα,ειναι προς πωληση?
Αν θυμάμαι καλά δεν ανέφερα κάπου ότι το πουλάω.... ....αλλά μιας και ρωτάς θα το έδινα μόνο αν έβρισκα καλύτερο(γενικά έτσι κάνω με όλα τα νομίσματα μου....μέσα σε ένα χρόνο άλλαξα 3 μισές του 1842 λόγω αναβάθμισης.... )....οπότε βρες μου ένα 65άρι και το πήρες....
Οταν ξεκινας να αναβαθμιζεις στειλε μου κανενα π.μ μπας και σου παρω τιποτα
ποιο ωραια ειναι τα frosty ,ωραιες οι πατινες ομως τα λευκα εχουν αλλη ομορφια.
17/01/21 21:18:16
(17/01/21 17:19:14)epop Έγραψε: Frosty πάει να πει ντιπαρισμα για μένα. Το βούτηξαν στο ντιπ ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μετά αν είναι σε cabinet ξαναπατιναρει με τα χρόνια. Conservation στην ngc δεν αφαιρούν πατίνα με τίποτα. Ξέρω γιατί έχω πληρώσει αρκετές φορές. Ασημένιο νόμισμα blast white και ακαθάριστο δεν υπάρχει.
Χμμμ....κακές εμπειρίες; Υπάρχουν όλα. Φυσικές πατίνες, τεχνητές πατίνες, αλλά και πατίνες που έχουν συμβεί με φυσικό μεν τρόπο αλλά σκόπιμα δηλαδή με τρόπο που ναι μεν όχι τεχνητό αλλά που δεν παύει όμως να είναι σκόπιμος τρόπος για λόγους που δεν μας αφορούν όχι εδώ τουλάχιστον.
Frosty=ντιπαρισμα; Πάντα;
Δεν ξέρω μεγάλη κουβέντα αυτή. Η γνώμη μου όχι και είναι ακριβώς επειδή πιστευω το αντίθετο που έχω αναπτύξει μια έμφυτη συμπάθεια προς αυτά. Ίσως παράλληλα η επίσης παράλληλη αμφισβήτηση μου προς ο,τι συνιστά φυσική πατίνα να με έχει στρέψει προς αυτή την κατεύθυνση.
Απλά σκέψεις.
17/01/21 21:27:05
Γιάννη ακόμη δεν έχεις αποφασίσει ;;
Αν έκανες restoration δλδ συντήρηση θα πρότεινα σπάσιμο και NCS.
Τελευταία έστειλα 1-2 πατινάτα ταληρα Γεωργίου Ά στην PCGS για restoration αλλά τελικώς δεν τα ακούμπησαν ....ίσως λόγω ότι δεν τους αρέσει η ιδέα αφαίρεσης πατινας.
Τελευταία έστειλα 1-2 πατινάτα ταληρα Γεωργίου Ά στην PCGS για restoration αλλά τελικώς δεν τα ακούμπησαν ....ίσως λόγω ότι δεν τους αρέσει η ιδέα αφαίρεσης πατινας.
17/01/21 22:33:54
(17/01/21 21:27:05)zompels Έγραψε: Γιάννη ακόμη δεν έχεις αποφασίσει ;;
Ακόμα το σκέφτομαι γιατί φοβάμαι το αποτέλεσμα να σου πω την αλήθεια....
In omnia paratus
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 3 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis