Εκτίμηση 2ευρου
14/08/25 10:54:33
Χαίρεται. Μπορείτε να κάνετε μία εκτίμηση για το πόσο κοστίζει αυτό το 2ευρω; Ευχαριστώ.
14/08/25 11:35:29
Καλημέρα, καλώς ήρθατε.
Το 2ευρω είναι από τα ετήσια αναμνηστικά που κυκλοφορεί η Ελλάδα και είναι κυκλοφορημένο χωρίς υπεραξία.
Αν δεν κάνω λάθος κυκλοφορούν 742.000 2ευρα με αυτό το σχέδιο.
Το 2ευρω είναι από τα ετήσια αναμνηστικά που κυκλοφορεί η Ελλάδα και είναι κυκλοφορημένο χωρίς υπεραξία.
14/08/25 12:26:14
(14/08/25 11:35:29)D.Dimitris Έγραψε: Καλημέρα, καλώς ήρθατε.
Μήπως είναι λάθος η εκτύπωση στη μία πλευρά και έχει μεγαλύτερη αξία; Ευχαριστώ πολύ.
14/08/25 12:42:17
Αυτή η διπλή γραμμή που φαίνεται είναι "κοινή" σε όλα τα διμεταλλικά νομίσματα...αν ήταν ακυκλοφόρητο θα είχε ενδιαφέρον για οσους μαζεύουν ευρωπαικά δίευρα....
14/08/25 13:27:21
14/08/25 13:47:05
14/08/25 14:27:34
Διαβάστε λίγο εδώ: https://syllektiko-steki.gr/thread-411.html
14/08/25 23:40:11
Δεν νομίζω να έδινε κάποιος παραπάνω από 2 ευρώ για αυτό το κέρμα και θα συμφωνήσω με το σχόλιο του Παναγιώτη.
16/08/25 10:12:26
Χμμ, εδώ μου φαίνεται ότι έχουμε μία νέα ιστορία σπάνιων και πανάκριβων κατοστάρικων με το αστέρι της Βεργίνας που πουλιούνται με το κιλό... Σε αυτή την περίπτωση τουλάχιστον έχουν την ονομαστική αξία.
Εχθές, εκεί που σέρφαρα με το κινητό μου, τσουπ, μου πετάγεται διαφήμιση με φωτογραφία από ένα καρακυκλοφορημένο δίευρο, με ένα κόκκινο κύκλο στο χάρτη της Ευρώπης που δεν κατάλαβα τι δείχνει και ένα κόκκινο βέλος στην περιφέρεια που εστιάζει σε αυτή τη "διπλή" γραμμή. Γράφει δε από κάτω, "Μήπως έχεις αυτό το 2ευρω; Το πιο σπάνιο νόμισμα των δύο ευρώ σήμερα κοστίζει πάνω από 4.000 ευρώ" και αναφέρει και ένα site...
Εχθές, εκεί που σέρφαρα με το κινητό μου, τσουπ, μου πετάγεται διαφήμιση με φωτογραφία από ένα καρακυκλοφορημένο δίευρο, με ένα κόκκινο κύκλο στο χάρτη της Ευρώπης που δεν κατάλαβα τι δείχνει και ένα κόκκινο βέλος στην περιφέρεια που εστιάζει σε αυτή τη "διπλή" γραμμή. Γράφει δε από κάτω, "Μήπως έχεις αυτό το 2ευρω; Το πιο σπάνιο νόμισμα των δύο ευρώ σήμερα κοστίζει πάνω από 4.000 ευρώ" και αναφέρει και ένα site...
16/08/25 11:09:40
Το πιο αστείο πράγμα στο κόσμο των συλλεκτικών είναι ότι άτομα άσχετα με τα συλλεκτικα προσπαθούν να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες...και είναι αστείο γιατί πλασάρουν ασημαντότητες σαν σπανιότητες και ζητούν αστρονομικά ποσά.....όμως αστρονομικά ποσά για κάτι συλλεκτικο δεν πρόκειται να δώσει ένας νέος συλλέκτης η' ένας εκτός χώρου, παρά μόνο ένας "δυνατός" συλλέκτης...άρα έχουμε το οξύμωρο ενας άσχετος να προσπαθεί να κοροϊδέψει έναν ο οποίος ασχολείται με το αντικείμενο κάποια χρόνια... το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι απλά να ξεφτυλιζεται ο επίδοξος πωλητής και να δημιουργεί ιστορίες για γέλια για το χώρο των συλλεκτών.
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: tassos_v, 8 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis