100 ΔΡΧ 1940
08/06/26 18:03:25
(08/06/26 17:48:08)ΡΟΔΑΚΑΣ Έγραψε:(22/02/26 15:42:54)digo Έγραψε: [quote="rubirosa" pid='54442' dateline='1740032560']
Καλώς το δέχθηκες και με βαθμό 64!!!!
Δεν το λεω για να κανω τον ΜΧ προφητη, αλλα το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο, πριν δω το σλαμπ, ηταν PR64 CAM ομως, που το τσιγκουνευτηκαν...
Αξιος!
Παράθεση:Δεν ειναι η 1η φορα....
Ξαναεγινε το 2018-2019 οταν εδωσα την συλλογη μου στον Γεωργιο και την ειχα πιστοποιησει....PCGS και τοτε και παλι μου ειχε κατσει Παρισι.....μαλλον ειναι το καρμα μου οταν πιστοποιω..... Smile
Τι εννοεις σου εκατσε Παρισι;
Δεν εχουν καταλληλους graders στο Παρισι για οτιδηποτε προπολεμικο.
Κατσε να δουμε και με τα μεταπολεμικα που εστειλα τωρα τι θα δουμε.......
.... οταν θελω να πιστοποιησω τυχαινει να εχω Παρισι μπροστα μου καθε φορα και για αυτο γραφω οτι ετσι μου καθετεΤι εννοω :ενω παντως στον ΓΕΩΡΓΙΟ Α με τσεκουριασανε στο Παρισι την 1η φορα που εστειλα ,ενω στις επομενες 2 μπορω να πω πως ηταν δικαιοτατοι......
Εκεινο τον Αυγουστο του 17 ή 18 εαν θυμαμαι καλα ητανε καμια 20 ατομα και ''κλαιγανε'' εξω απο τον Βασιλη οπως παραλαβανε,οταν ειδα και εγω τους δικους μου βαθμους τους εκανα και εγω παρεα.....Αυτην ηταν η πρωτη μου εμπειρια απο Παρισι.
Το Cameo δικαιως δεν το γραψανε οπως μου ειπε ο Serghei απο κοντα και καταλαβα και γιατι....ηταν οριο....(στο CAMEO δινετε βαρυτητα και στις 2 οψεις και δεν ειναι οπως στον βαθμο 70% observe και 30% reverse ειναι αλλιως τα πραγματα)
Σε ευχαριστω παντως για τα καλα σου λογια αν και καθυστερησα λιγο να απαντησω
καλη συνεχεια
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα:
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis