1874 A 50 λεπτα.
05/07/26 07:58:05
Δημητρη σε ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση.
Τωρα ακουω τις αποψεις σας.
Τωρα ακουω τις αποψεις σας.
08/07/26 00:27:07
Μάλλον έκανα λάθος, που έγραψα κάποιες συμβουλές για φωτογράφηση, αφού δεν υπήρχε καμία ορατή αντίδραση. Σας ζητώ συγνώμη, ήταν δικιά μου πρωτοβουλία, θα τις σβήσω τώρα.
Δεν μου επιτρέπει το σύστημα. Παρακαλώ τους διαχειριστές να το σβήσουν. Ευχαριστώ.
Δεν μου επιτρέπει το σύστημα. Παρακαλώ τους διαχειριστές να το σβήσουν. Ευχαριστώ.
08/07/26 06:35:34
Γενναδιε καλημερα και συγνωμη που δεν ανταποκριθηκα αμεσα στις οδηγιες σου.
Δυστυχως οσα μαθηματα και να παρακολουθησω δεν το εχω με τις φωτο,γι αυτο το λογο και δεν απεκτησα ποτε ενα σοβαρο εξοπλισμο.
Δες τις φωτο τις δικες μου και τη φωτο του Δημητρη,ντρεπομαι κυριολεκτικα.
Περα απο τις φωτο θα ηθελα τη γνωμη σου οπως και των αλλων φιλων συλλεκτων για το νομισμα ετσι οπως αποτυπωνεται και ειναι η πραγματικη του κατασταση.
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
Δυστυχως οσα μαθηματα και να παρακολουθησω δεν το εχω με τις φωτο,γι αυτο το λογο και δεν απεκτησα ποτε ενα σοβαρο εξοπλισμο.
Δες τις φωτο τις δικες μου και τη φωτο του Δημητρη,ντρεπομαι κυριολεκτικα.
Περα απο τις φωτο θα ηθελα τη γνωμη σου οπως και των αλλων φιλων συλλεκτων για το νομισμα ετσι οπως αποτυπωνεται και ειναι η πραγματικη του κατασταση.
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
08/07/26 11:07:35
Χρηστο σε ευχαριστω παρα πολυ για την εκτιμηση του νομισματος.
08/07/26 13:38:20
Όμορφο νόμισμα με ιδιαίτερη πατίνα....για πιστοποίηση δεν ξέρω αν θα το έστελνα..... η γραμμή ανάμεσα στην αξία με προβληματίζει
08/07/26 14:07:09
(08/07/26 06:35:34)KOSTAS17 Έγραψε: ...Δες τις φωτο τις δικες μου και τη φωτο του Δημητρη...
Δεν υπάρχει λόγος να νοιώθουμε έτσι, ό,τι γίνεται, είναι για το καλό μας, σωστά;
Πιστεύω πως αυτές οι φωτογραφίες πρέπει να είναι τόσο καλές, ώστε να δείχνουν σημαντικές για μας λεπτομέρειες, αφού δεν είναι της βιτρίνας
Εύχομαι τα καλύτερα!
08/07/26 15:06:59
Ε βέβαια, οι δεύτερες φωτογραφίες είναι άριστες....πατίνα ωραία, πολύχρωμη και ιδιαίτερη, υπάρχουν γραμμές στο μάγουλο, χτυπηματάκια στο λαιμό και γραμμές πίσω στην ημερομηνία. Γύρω στο 62-63, το στέλνεις για ομοιομορφία της συλλογής σου (αν όλα είναι σε slab).
08/07/26 22:52:35
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 2 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis