50 Δραχμαί 1876
22/08/26 16:33:49
Δημήτρη,η δημοπρασία δεν βγαίνει από ελληνικό οικο,αλλά δεν ξέρω αν ο ιδιοκτήτης είναι από Ελλάδα....άρα θα κρατήσω την εικόνα που έχω για τον εαυτό μου...θεωρώ ότι όλοι περίπου την ίδια εικόνα έχουμε....κάτι σαν κοινό μυστικό... πάντως επαναλαμβανόμενα τα τελευταία 10+ χρόνια ,ιδιαίτερα καλά και ακριβά κομμάτια,ενώ χτυπάνε τιμές ιδιαίτερα ικανοποιητικές για τον πωλητή,μετά από πολύ μικρό χρονικό διάστημα ξαναβγαίνουν στην αγορά σε πολύ μικρότερη τιμή....
22/08/26 23:18:27
Καμια φορα, εφοσον δεν υπαρχουν ρεζερβες κι η αρχικη τιμη δεν ικανοποιει τον καταθετη, τοτε λειτουργει ο ιδιος σαν κρυφη ρεζερβα, πχ εν προκειμενω να περιμενε ψηλοτερο νουμερο το 2025 και λειτουργησε ως κρυφη ρεζερβα, επαναγοραζοντας το , με αρκετα μικροτερη προμηθεια σε προσυνεννοηση με τον δημοπρατη, ποιος ξερει;
Στην ουσια παντως, κρινοντας απο το βιντεο, το νομισμα ειναι απιστευτα ευνοημενο βαθμολογικα κι αν δεν ειναι τοσο κακο για details βαθμο, οπως γραφτηκε, δεν θαπρεπε να ειναι πανω απο 58 και ξερω ωραιοτερα AU58 με το παλιο μου πρωτο πρωτο...Η πρωτη φωτο, η closeup, ειναι του Phil Arnold απο το 2004, πριν προσληφθει απο και μεγαλουργησει στην PCGS και τωρα στην Great Collections.
Αλλα Γιωργο πες.
Στην ουσια παντως, κρινοντας απο το βιντεο, το νομισμα ειναι απιστευτα ευνοημενο βαθμολογικα κι αν δεν ειναι τοσο κακο για details βαθμο, οπως γραφτηκε, δεν θαπρεπε να ειναι πανω απο 58 και ξερω ωραιοτερα AU58 με το παλιο μου πρωτο πρωτο...Η πρωτη φωτο, η closeup, ειναι του Phil Arnold απο το 2004, πριν προσληφθει απο και μεγαλουργησει στην PCGS και τωρα στην Great Collections.
Αλλα Γιωργο πες.
22/08/26 23:36:32
Ο Γεώργιος έχει δίκιο....νομίσματα ιδιαιτέρως σπάνια και ακριβά, τα τελευταία έτη κλείνουν υψηλές- ικανοποιητικές τιμές και ενώ θα περίμενε κανείς να κλειδώσουν σε συλλογές, αυτά ξαναβγαίνουν και δώστου ξαναπουλιούνται....τώρα προσπαθούν πλασματικά να κατοχυρώσουν τιμές, γίνονται άλλες συννενοήσεις; Είναι τόσο ρηχή η ελληνική αγορά και την καθοδηγούν; Ποιός ξέρει πραγματικά;
25/08/26 14:47:24
Βγαινει επίσης στην MDC Monaco 5 σεπτεμβριου 50 δραχμες 1876 με κρίκο όμως.Ποσο λέτε να πάει?
25/08/26 14:49:04
- Να και οι φωτο
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 2 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis