2 mark 1913
28/02/17 19:27:14
28/02/17 19:32:06
(28/02/17 09:41:19)digo Έγραψε: Μ'αρεςει πολυ η πλευρά του αετού σ'αυτο το κομμάτι. Ασυνήθιστη, απέριττη, πολυ καλα σχεδιασμένη και χαραγμένη, και με πολυ καλο ποσοστό ανάγλυφου και ελεύθερων πεδίων τα οποια δείχνουν τέλεια.
Αντίθετα η βαρυφορτωμένη αλλη πλευρά, εμένα προσωπικά δεν με φτιάχνει, αλλα overall να το χαίρεσαι γιατί ειναι απο τα πολυ δημοφιλή κι αγαπημένα νομιςματα. Και το μέγεθος των 2 μάρκων ειναι πολυ καλο επιςης και του ταιριάζει.
Έχεις δίκιο...η πλευρά του αετού με έκανε να το κοιτάξω καλύτερα και να το αποκτήσω. Η εμπρός όψη γεμάτη σχέδιο και με λεπτομέρειες που δεν φαίνονται λόγω φωτογραφίας παρα λόγω φθοράς. Όλα αυτά πάντως μέχρι το νόμισμα να έρθει στο χέρι που εκεί θα δούμε ή μαργαριτάρι ή πατάτα...
28/02/17 19:34:19
28/02/17 19:46:36
Παναγιωτη ( zombels) μακάρι να φτάσει και ψηλά....
Μάρκο το νόμισμα κόπηκε για την Μάχη των Εθνών που έγινε στην Ληψια το 1813. Αφού είχε φτάσει μέχρι την Ρωσία , τα στρατεύματα του Ναπολέοντα συνάντησαν τον γνωστό βαρύ χειμώνα. Στην επιστροφή στήθηκε η πολεμική σκακιέρα και κατατροπώθηκε.
Για το φίδι και τον αετό δεν ξέρω....
Και να πω την αλήθεια μου αρέσουν τεχνικά και χαρακτικά. Δεν ξέρω την δικιά μου ιστορία, δυστυχώς, οπότε αρκούμαι στο χόμπι και βλέπουμε σιγά σιγά.
Σας ευχαριστώ όλους.
Μάρκο το νόμισμα κόπηκε για την Μάχη των Εθνών που έγινε στην Ληψια το 1813. Αφού είχε φτάσει μέχρι την Ρωσία , τα στρατεύματα του Ναπολέοντα συνάντησαν τον γνωστό βαρύ χειμώνα. Στην επιστροφή στήθηκε η πολεμική σκακιέρα και κατατροπώθηκε.
Για το φίδι και τον αετό δεν ξέρω....
Και να πω την αλήθεια μου αρέσουν τεχνικά και χαρακτικά. Δεν ξέρω την δικιά μου ιστορία, δυστυχώς, οπότε αρκούμαι στο χόμπι και βλέπουμε σιγά σιγά.
Σας ευχαριστώ όλους.
28/02/17 19:56:46
Τασο αν δεις τα σημεια που έχω κυκλώσει δεν του δινουν δυνατότητες για παραπάνω.
Δεν χάνεις τίποτα βέβαια να το στειλεις. Αλλά όσο πιο μικρό το νόμισμα, τοσο πιο πολύ μετράνε αυτά.
Αν ηταν τάληρο μπορει να επαιρνε 64 ναι
Δεν χάνεις τίποτα βέβαια να το στειλεις. Αλλά όσο πιο μικρό το νόμισμα, τοσο πιο πολύ μετράνε αυτά.
Αν ηταν τάληρο μπορει να επαιρνε 64 ναι
28/02/17 20:10:03
Ανάμεσα στο K και στο αστέρι υπάρχει σημαδάκι. Όπως και πάνω από το φτερό ςχει κάτι...
Γιώργο δεν πετάω στα σύννεφα. Προσπαθώ να μάθω βαθμολογικά κάτι γύρω από αυτά. Και 63 να γράψει καλυμμένος είμαι.
Όλα αυτά θα φανούν στο χέρι.
Γιώργο δεν πετάω στα σύννεφα. Προσπαθώ να μάθω βαθμολογικά κάτι γύρω από αυτά. Και 63 να γράψει καλυμμένος είμαι.
Όλα αυτά θα φανούν στο χέρι.
28/02/17 20:14:11
Καλορίζικο ωραίο νόμισμα και εύχομαι όταν το παραλάβεις να είναι καλύτερο από τις φωτογραφίες . Είναι νόμισμα που βρίσκεται σχετικά εύκολα σε υψηλή κατάσταση και καλή τιμή.
28/02/17 21:21:00
Ευχαριστώ Στέργιο. Δεν έχεις καθόλου άδικο. Είναι από τα ευκολότερα γερμανικά. Βρίσκονται σε όλες τις καταστάσεις και σχετικά οικονομικά. Επειδή είμαι φρέσκος προσπαθώ να μάθω τα των καταστάσεων - τιμής.
28/02/17 22:53:46
Καλοριζικο φιλε, με το καλο να το δεχθεις
28/02/17 22:55:17
Να είσαι καλά Γιάννη!
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 2 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis