Ποσειδώνας στο Ebay
03/03/18 21:03:27
Χωρίς να θέλω να είμαι αγενής ή να φανώ κακοπροαίρετος, αλλά νομίζω ότι βρισκόμαστε σε συλλεκτικό φόρουμ, και όχι σε ονλαιν δημοπρατήριο κτλ.
Αν δεν σχολιαστούν εδώ νομίσματα που κυκλοφορούν , τότε που αλλού μπορεί να γίνει αυτή η κουβέντα.
Και αν ζητούσα τη γνώμη σας για το αν αξίζει να το αγοράσω ή όχι, θα μου απαντούσατε ότι επειδή είναι Ελληνας ο πωλητής δεν μπορείτε να εκφέρετε γνώμη?
Συμφωνώ ότι πολλοί από εδώ μέσα έχουν δικά τους καταστήματα (ονλαιν ή φυσικά), αλλά αυτό γιατί να σταματάει το σχολιασμό συλλεκτικών που βγαίνουν προς πώληση..;
Να ξαναπώ ότι εκφράζω την άποψη μου χωρίς να έχω "κακές" ή "πονηρές" προθέσεις.
Κλείνω λέγοντας ότι αν θεωρείτε ότι είναι όντως αντιδεοντολογικό , μπορείτε να κατεβάσετε το νήμα.
Αν δεν σχολιαστούν εδώ νομίσματα που κυκλοφορούν , τότε που αλλού μπορεί να γίνει αυτή η κουβέντα.
Και αν ζητούσα τη γνώμη σας για το αν αξίζει να το αγοράσω ή όχι, θα μου απαντούσατε ότι επειδή είναι Ελληνας ο πωλητής δεν μπορείτε να εκφέρετε γνώμη?
Συμφωνώ ότι πολλοί από εδώ μέσα έχουν δικά τους καταστήματα (ονλαιν ή φυσικά), αλλά αυτό γιατί να σταματάει το σχολιασμό συλλεκτικών που βγαίνουν προς πώληση..;
Να ξαναπώ ότι εκφράζω την άποψη μου χωρίς να έχω "κακές" ή "πονηρές" προθέσεις.
Κλείνω λέγοντας ότι αν θεωρείτε ότι είναι όντως αντιδεοντολογικό , μπορείτε να κατεβάσετε το νήμα.
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
Ποσειδώνας στο Ebay - από ts1k - 03/03/18 20:19:28
RE: Ποσειδώνας στο Ebay - από ts1k - 03/03/18 20:33:32
RE: Ποσειδώνας στο Ebay - από haros - 03/03/18 20:53:58
RE: Ποσειδώνας στο Ebay - από ts1k - 03/03/18 21:03:27
RE: Ποσειδώνας στο Ebay - από haros - 03/03/18 21:11:01
RE: Ποσειδώνας στο Ebay - από ts1k - 03/03/18 21:14:41
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση