Βρετανικά τροπικά χιτώνια Service Dress
08/12/16 19:38:09
Χαίρομαι που σας άρεσαν!
Γενικά για τις στολές το βασικότερο είναι αυτό που χρειάζεται για όλα τα συλλεκτικά. Όχι ακραίες μεταβολές στη θερμοκρασία, με μια καλή θερμοκρασία δωματίου και λογικά ποσοστά υγρασίας. Στο τελευταίο βοηθούν και τα σακουλάκια ξηρής σιλικόνης, χωρίς όμως να έρχονται σε επαφή με το ύφασμα. Καλό είναι επίσης να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο και η σκόνη.
Έχουν όμως σίγουρα μια παραπάνω ευαισθησία, ακριβώς λόγω του υφάσματος. Γι αυτό χρειάζονται ένα τακτικό τσεκάρισμα για αυγά και προνύμφες σκώρου, βότριδες κτλ. Στο να κρατιούνται μακριά τα τελευταία βοηθούν τα διάφορα γνωστά προϊόντα για τα ρούχα και πάλι όμως καλό είναι να αποφεύγεται η απευθείας επαφή με τις στολές.
Αποφεύγω να τις έχω σε κούκλες ή σε κρεμάστρες, καθώς ζορίζονται οι ραφές, καθώς είναι κομμάτια τουλάχιστον 70 χρόνων. Προσωπικά τις έχω αποθηκευμένες σε μπαούλο, σε οριζόντια θέση γι αυτόν το λόγο, με βαμβακερό ύφασμα ανάμεσα.
Αρκετοί συλλέκτες πάντως τις εκθέτουν κανονικά, με όλα τα παρελκόμενα μάλιστα.
Γενικά για τις στολές το βασικότερο είναι αυτό που χρειάζεται για όλα τα συλλεκτικά. Όχι ακραίες μεταβολές στη θερμοκρασία, με μια καλή θερμοκρασία δωματίου και λογικά ποσοστά υγρασίας. Στο τελευταίο βοηθούν και τα σακουλάκια ξηρής σιλικόνης, χωρίς όμως να έρχονται σε επαφή με το ύφασμα. Καλό είναι επίσης να αποφεύγεται η απευθείας έκθεση στον ήλιο και η σκόνη.
Έχουν όμως σίγουρα μια παραπάνω ευαισθησία, ακριβώς λόγω του υφάσματος. Γι αυτό χρειάζονται ένα τακτικό τσεκάρισμα για αυγά και προνύμφες σκώρου, βότριδες κτλ. Στο να κρατιούνται μακριά τα τελευταία βοηθούν τα διάφορα γνωστά προϊόντα για τα ρούχα και πάλι όμως καλό είναι να αποφεύγεται η απευθείας επαφή με τις στολές.
Αποφεύγω να τις έχω σε κούκλες ή σε κρεμάστρες, καθώς ζορίζονται οι ραφές, καθώς είναι κομμάτια τουλάχιστον 70 χρόνων. Προσωπικά τις έχω αποθηκευμένες σε μπαούλο, σε οριζόντια θέση γι αυτόν το λόγο, με βαμβακερό ύφασμα ανάμεσα.
Αρκετοί συλλέκτες πάντως τις εκθέτουν κανονικά, με όλα τα παρελκόμενα μάλιστα.
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
Βρετανικά τροπικά χιτώνια Service Dress - από giorgos_p - 08/12/16 13:09:16
RE: Βρετανικά τροπικά χιτώνια Service Dress - από giorgos_p - 08/12/16 13:34:53
RE: Βρετανικά τροπικά χιτώνια Service Dress - από Nonos - 08/12/16 15:42:48
RE: Βρετανικά τροπικά χιτώνια Service Dress - από iapwnas - 08/12/16 17:55:31
RE: Βρετανικά τροπικά χιτώνια Service Dress - από haros - 08/12/16 18:04:41
RE: Βρετανικά τροπικά χιτώνια Service Dress - από giorgos_p - 08/12/16 19:38:09
RE: Βρετανικά τροπικά χιτώνια Service Dress - από iapwnas - 08/12/16 21:18:27
RE: Βρετανικά τροπικά χιτώνια Service Dress - από giorgos_p - 08/12/16 23:10:48
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 2 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis