Πλαστά World Coins - To top 25
27/06/18 15:40:19
Πολύ ενδιαφέρον. Επειδή το είχα διαβάσει παλαιότερα μου είχε κάνει εντύπωση αυτό που περιγράφουν ως repeating depressions δηλαδή επαναλαμβανόμενες υφέσεις. Οι graders που βλέπουν πολλά από αυτά και πολύ συχνά είναι εκπαιδευμένοι και ξέρουν που θα βρουν αυτές τις υφέσεις που επαναλαμβάνονται συνεχώς στο ίδιο σημείο σε όλα. Αυτό συμβαίνει γατί η κόπια έχει βγει από transfer dies (παίρνουν γνήσιο νομισμα και από αυτό φτιάχνουν μήτρα με αποτέλεσμα ότι μικρό χτυπήματα υπάρχουν σε αυτό να μεταφερθούν στην μήτρα και από εκεί στις κόπιες) και έτσι όλες να έχουν τα ίδια σημαδάκια ακριβώς στο ίδιο σημείο. Εμείς όμως δεν έχουμε την ίδια δυνατότητα (να έχεις 2 κοπιες για τις συγκρίνεις απίθανο). Μπορούμε όμως με εξάσκηση να καταλάβουμε ποτε ένα μικροσημαδακι είναι bag mark και ποτε είναι μέρος του σχεδίου (άρα κόπια από transfer die). Συνήθως τα bag marks είναι πιο κοφτά (sharp) και δεν έχουν λούστρο. Οι υφέσεις στις κοπιες είναι πιο μαλακες (soft) και μπορεί να έχουν γυαλάδα ίδια με το υπόλοιπο νομισμα άρα μέρος του σχεδίου άρα κόπια.
Αυτή είναι η εμπειρία μου.
Αυτή είναι η εμπειρία μου.
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
Πλαστά World Coins - To top 25 - από Nonos - 27/06/18 14:35:15
RE: Πλαστά World Coins - To top 25 - από haros - 27/06/18 15:18:25
RE: Πλαστά World Coins - To top 25 - από gkounto - 27/06/18 15:40:19
RE: Πλαστά World Coins - To top 25 - από Keyzer - 27/06/18 15:41:07
RE: Πλαστά World Coins - To top 25 - από haros - 27/06/18 16:37:27
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις