Ποσο χρονο διαθετει ενας grader της NGC για να πιστοποιησει το νομισμα
21/12/19 12:24:55
Και μια που ανέφερα τα σεμινάρια, να προσθέσω και τα «grading uncirculated coins” (ΜS60-70), “grading circulated coins (P001-AU58) και μερικα ακόμη. Αναφέρομαι στα σεμινάρια της ΑΝΑ βέβαια που είναι για ερασιτέχνες, και γίνονται Αύγουστο μήνα στο Κολοραντο. Και βέβαια υπάρχει και το φυσικό ταλέντο του καθενός.
Η αλήθεια είναι ότι αν πήγαινε σήμερα ο ΒΒ σε αυτό το σεμινάριο, άποψη προσωπική μου είναι ότι πάλι θα κοβόταν, γιατί έχει ειδικευθει σε ελάχιστες κατηγορίες και έχει βασικές ελλείψεις σε άλλες, αλλά ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ που απέκτησε στο ενδιάμεσο, δεν την αντικαθιστά κανενα σεμινάριο. Είναι βέβαια σαφώς εξυπνότερο να κανεις τα σεμινάρια πριν αρχίσεις την πρακτική σου κάπου, αλλιώς κι η πειρα από μόνη της δε φτάνει, κάτι που τονίζω συχνα σε self made υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους που πρέπει να υπομείνω.
ΜΑΚΑΡΙ, ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, να βγει ΕΝΑ έστω, μόνον ΕΝΑ σεμινάριο grading banknotes 101. Φεύγω αύριο κιόλας! Αλλά δεν υπάρχει απ’ όσο ξέρω.
Η αλήθεια είναι ότι αν πήγαινε σήμερα ο ΒΒ σε αυτό το σεμινάριο, άποψη προσωπική μου είναι ότι πάλι θα κοβόταν, γιατί έχει ειδικευθει σε ελάχιστες κατηγορίες και έχει βασικές ελλείψεις σε άλλες, αλλά ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ που απέκτησε στο ενδιάμεσο, δεν την αντικαθιστά κανενα σεμινάριο. Είναι βέβαια σαφώς εξυπνότερο να κανεις τα σεμινάρια πριν αρχίσεις την πρακτική σου κάπου, αλλιώς κι η πειρα από μόνη της δε φτάνει, κάτι που τονίζω συχνα σε self made υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους που πρέπει να υπομείνω.
ΜΑΚΑΡΙ, ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, να βγει ΕΝΑ έστω, μόνον ΕΝΑ σεμινάριο grading banknotes 101. Φεύγω αύριο κιόλας! Αλλά δεν υπάρχει απ’ όσο ξέρω.
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
Ποσο χρονο διαθετει ενας grader της NGC για να πιστοποιησει το νομισμα - από sotiris - 18/12/19 22:22:00
RE: Ποσο χρονο διαθετει ενας grader της NGC για να πιστοποιησει το νομισμα - από nikos11 - 19/12/19 09:23:19
RE: Ποσο χρονο διαθετει ενας grader της NGC για να πιστοποιησει το νομισμα - από soumies - 19/12/19 11:19:16
RE: Ποσο χρονο διαθετει ενας grader της NGC για να πιστοποιησει το νομισμα - από sroussos - 20/12/19 19:00:12
RE: Ποσο χρονο διαθετει ενας grader της NGC για να πιστοποιησει το νομισμα - από nikos11 - 20/12/19 21:02:18
RE: Ποσο χρονο διαθετει ενας grader της NGC για να πιστοποιησει το νομισμα - από soumies - 21/12/19 09:06:52
RE: Ποσο χρονο διαθετει ενας grader της NGC για να πιστοποιησει το νομισμα - από sotiris - 21/12/19 10:03:41
RE: Ποσο χρονο διαθετει ενας grader της NGC για να πιστοποιησει το νομισμα - από digo - 21/12/19 11:49:16
RE: Ποσο χρονο διαθετει ενας grader της NGC για να πιστοποιησει το νομισμα - από digo - 21/12/19 12:24:55
RE: Ποσο χρονο διαθετει ενας grader της NGC για να πιστοποιησει το νομισμα - από apb - 23/12/19 18:31:17
RE: Ποσο χρονο διαθετει ενας grader της NGC για να πιστοποιησει το νομισμα - από taygetos - 24/12/19 17:42:01
RE: Ποσο χρονο διαθετει ενας grader της NGC για να πιστοποιησει το νομισμα - από nikos11 - 26/01/20 12:16:34
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 5 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis