Ebay
05/07/20 20:07:02
Σ’ευχαριστώ πολύ, αλλά η αυτοπεποίθηση ήταν.... η τύχη του πρωτάρη. Όταν διάβασα τις απαντήσεις του Γιώργου, σαφώς και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μου γιατί είδα ότι το σύστημα πράγματι λειτουργεί δίκαια και προς τις δυο μεριές, εφ’οσον βέβαια υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία, εν προκειμενω τον αριθμό του συστημένου και την συνεχή παρακολούθηση του πακέτου μέχρι και την ανα χείρας παράδοση του στον αγοραστή (στα άνω των $750 απαιτείται υπογραφή, εδώ δεν ήταν τέτοιο, αλλά μπορεί και να υπέγραψε).
Έπειτα είναι και με ποιον έχεις να κανεις. Ένας Ολλανδός φίλος που διαμένει στην Καλιφορνια, έχει στείλει ένα χαρτονόμισμα από τις 22 Απριλίου και δεν έχει φτάσει ακόμη. Εκείνος ανησυχεί πιο πολύ από εμένα, που φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να προβω σε καμία ενέργεια εναντίον του. Παρ’ολ’αυτα, κι επειδή μιλάμε τακτικά με μεηλ, μου είπε ότι αυτή τη στιγμή, η Ελβετία, η Ισπανία και η Ελλάδα του δημιουργούν μεγάλες καθυστερήσεις, ένας πωλητής με όγκο 200 τεμάχια την εβδομάδα.
Έπειτα είναι και με ποιον έχεις να κανεις. Ένας Ολλανδός φίλος που διαμένει στην Καλιφορνια, έχει στείλει ένα χαρτονόμισμα από τις 22 Απριλίου και δεν έχει φτάσει ακόμη. Εκείνος ανησυχεί πιο πολύ από εμένα, που φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να προβω σε καμία ενέργεια εναντίον του. Παρ’ολ’αυτα, κι επειδή μιλάμε τακτικά με μεηλ, μου είπε ότι αυτή τη στιγμή, η Ελβετία, η Ισπανία και η Ελλάδα του δημιουργούν μεγάλες καθυστερήσεις, ένας πωλητής με όγκο 200 τεμάχια την εβδομάδα.
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
RE: Ebay - από digo - 05/07/20 20:07:02
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 4 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis