Μετάλλια Λαγκε έκδοση Εθνικού Ιστορικού Μουσείου
12/02/21 17:42:44
Επειδή ο χώρος μας είναι γεμάτος εκπλήξεις σας παρουσιαστώ ένα τελευταίο απόκτημα μου το οποίο ομολογώ πως δεν ήξερα πως υπήρχε κι παρότι αντίγραφο θα έλεγα ότι είναι πανέμορφο.
Έκδοση Εθνικού Ιστορικού Μουσείου
Εκπληκτική δερμάτινη διπλή θήκη με πραγματικό βελούδο πίσως ότι καλύτερο έχω δει
Εκπληκτική ποιότητα μεταλλίων.
Εαν κάποιος φίλος έχει περισσότερες πληροφορίες ( χρονολογία έκδοσης, τιμή , τιραζ κτλ )θα χαιρόμουν ιδιαίτερα εάν τις μοιραζόταν μαζί μας.
Καλή απόλαυση,
Θοδωρής
ΥΓ φυσικά τα γνήσια έχουν άλλη χάρη και άλλη ομορφιά.
Έκδοση Εθνικού Ιστορικού Μουσείου
Εκπληκτική δερμάτινη διπλή θήκη με πραγματικό βελούδο πίσως ότι καλύτερο έχω δει
Εκπληκτική ποιότητα μεταλλίων.
Εαν κάποιος φίλος έχει περισσότερες πληροφορίες ( χρονολογία έκδοσης, τιμή , τιραζ κτλ )θα χαιρόμουν ιδιαίτερα εάν τις μοιραζόταν μαζί μας.
Καλή απόλαυση,
Θοδωρής
ΥΓ φυσικά τα γνήσια έχουν άλλη χάρη και άλλη ομορφιά.
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
Μετάλλια Λαγκε έκδοση Εθνικού Ιστορικού Μουσείου - από Theodorosp - 12/02/21 17:42:44
RE: Μετάλλια Λαγκε έκδοση Εθνικού Ιστορικού Μουσείου - από rubirosa - 12/02/21 22:47:51
RE: Μετάλλια Λαγκε έκδοση Εθνικού Ιστορικού Μουσείου - από epop - 13/02/21 00:10:50
RE: Μετάλλια Λαγκε έκδοση Εθνικού Ιστορικού Μουσείου - από orfeas - 13/02/21 08:48:22
RE: Μετάλλια Λαγκε έκδοση Εθνικού Ιστορικού Μουσείου - από Theodorosp - 13/02/21 17:40:38
RE: Μετάλλια Λαγκε έκδοση Εθνικού Ιστορικού Μουσείου - από epop - 13/02/21 20:28:35
RE: Μετάλλια Λαγκε έκδοση Εθνικού Ιστορικού Μουσείου - από bpikou - 14/02/21 13:52:01
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 1 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis