Νομίσματα των 2 ευρώ - Ερωτήσεις Αρχαρίου
08/04/25 22:43:42
(Θα ξεφύγω από το θέμα.)
Σύντροφε Δημήτρη, μου τα 'χεις ξαναπεί αυτά, αλλά εγώ έχω τελειώσει παιδαγωγική σχολή.
Μπορεί κάποιος να εντυπωσιάζεται από τα "μεγάλα" τρίποντα, αλλά για να μάθει μπάσκετ θα τον ξεκινήσεις από την (ν)τρίμπλα και τη πάσα. Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να εξηγήσεις το τζαμπ σουτ από τα 6,75 σε κάποιον που δεν ξέρει να ντριμπλάρει. Και είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις πόσο βαρετή είναι η εξάσκηση στην τυφλή ντρίμπλα (χωρίς να κοιτάς τη μπάλα)... με το "κακό" σου χέρι...
Μετά τιμής
Γέρων Ξερόλας
(Θα επανέλθω στο θέμα)
Το σακουλάκι γνωριμίας (starterkit) 20-25 ευρώ. Αν το θέλεις σήμερα, όμως, 40 ευρώ.
(Οπότε εδώ αρχίζει η συζήτηση: "Πού πουλάνε starterkits με 20 ευρώ να πάω να στοκάρω; Πού αγοράζουνε με 40 ευρώ να πάω να ξεπουλήσω;")
Το δίευρο με S θα 'λεγα... πάρε και τα οχτώ EFS με < 10 ευρώ. Γιατί όχι μόνο του; Μπορούμε να συζητάμε κανα-μήνα...
Όσο για την περιφρόνηση... άνθρωπος που έρχεται εδώ μέσα και ρωτάει "ποιανής χώρας είναι αυτό το δίευρο"... θου, κύριε, φυλακήν το στόματι μου, μέρες που είναι...
Σύντροφε Δημήτρη, μου τα 'χεις ξαναπεί αυτά, αλλά εγώ έχω τελειώσει παιδαγωγική σχολή.
Μπορεί κάποιος να εντυπωσιάζεται από τα "μεγάλα" τρίποντα, αλλά για να μάθει μπάσκετ θα τον ξεκινήσεις από την (ν)τρίμπλα και τη πάσα. Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να εξηγήσεις το τζαμπ σουτ από τα 6,75 σε κάποιον που δεν ξέρει να ντριμπλάρει. Και είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις πόσο βαρετή είναι η εξάσκηση στην τυφλή ντρίμπλα (χωρίς να κοιτάς τη μπάλα)... με το "κακό" σου χέρι...
Μετά τιμής
Γέρων Ξερόλας
(Θα επανέλθω στο θέμα)
Το σακουλάκι γνωριμίας (starterkit) 20-25 ευρώ. Αν το θέλεις σήμερα, όμως, 40 ευρώ.
(Οπότε εδώ αρχίζει η συζήτηση: "Πού πουλάνε starterkits με 20 ευρώ να πάω να στοκάρω; Πού αγοράζουνε με 40 ευρώ να πάω να ξεπουλήσω;")
Το δίευρο με S θα 'λεγα... πάρε και τα οχτώ EFS με < 10 ευρώ. Γιατί όχι μόνο του; Μπορούμε να συζητάμε κανα-μήνα...
Όσο για την περιφρόνηση... άνθρωπος που έρχεται εδώ μέσα και ρωτάει "ποιανής χώρας είναι αυτό το δίευρο"... θου, κύριε, φυλακήν το στόματι μου, μέρες που είναι...
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
Νομίσματα των 2 ευρώ - Ερωτήσεις Αρχαρίου - από Dims89 - 08/04/25 12:04:14
RE: Νομίσματα των 2 ευρώ - Ερωτήσεις Αρχαρίου - από sac - 08/04/25 14:46:24
RE: Νομίσματα των 2 ευρώ - Ερωτήσεις Αρχαρίου - από Dims89 - 08/04/25 15:23:23
RE: Νομίσματα των 2 ευρώ - Ερωτήσεις Αρχαρίου - από sac - 08/04/25 17:14:13
RE: Νομίσματα των 2 ευρώ - Ερωτήσεις Αρχαρίου - από digo - 08/04/25 17:47:14
RE: Νομίσματα των 2 ευρώ - Ερωτήσεις Αρχαρίου - από rubirosa - 08/04/25 22:38:48
RE: Νομίσματα των 2 ευρώ - Ερωτήσεις Αρχαρίου - από sac - 08/04/25 22:43:42
RE: Νομίσματα των 2 ευρώ - Ερωτήσεις Αρχαρίου - από Dims89 - 08/04/25 23:09:33
RE: Νομίσματα των 2 ευρώ - Ερωτήσεις Αρχαρίου - από nikos11 - 15/04/25 19:04:37
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 8 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis