Κασετίνα 30δρχ - NGC
19/01/26 19:34:56
Ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη!
Η κασετίνα μου αρέσει ιδιαίτερα (ως σύνολο) καθώς επίσης και τα νομίσματα της. Παρεμπιπτόντως, 67αρια ατομικά Kongsberg δεν έχω στην συλλογή μου, αν και είναι εύκολο να βρεθούν (σε σχέση με τα δυσκολότερα της Bern).
Ναι, αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι επίσημες σειρές, και λογικά κάποιοι τα ζήτησαν να πιστοποιηθούν όλα μαζί. Απλά αναρωτιόμουν αν είναι γνωστό πόσες τέτοιες κασετίνες με 30δρχ φτιάχτηκαν.
Θα ήθελα πάρα πολύ να δω κάποια φωτο (πολύ περισσότερο να την δω από κοντά) με τις αντίστοιχες κασετίνες από τις σειρές με νομίσματα του Παύλου!
Καλό βράδυ!
Η κασετίνα μου αρέσει ιδιαίτερα (ως σύνολο) καθώς επίσης και τα νομίσματα της. Παρεμπιπτόντως, 67αρια ατομικά Kongsberg δεν έχω στην συλλογή μου, αν και είναι εύκολο να βρεθούν (σε σχέση με τα δυσκολότερα της Bern).
Ναι, αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι επίσημες σειρές, και λογικά κάποιοι τα ζήτησαν να πιστοποιηθούν όλα μαζί. Απλά αναρωτιόμουν αν είναι γνωστό πόσες τέτοιες κασετίνες με 30δρχ φτιάχτηκαν.
Θα ήθελα πάρα πολύ να δω κάποια φωτο (πολύ περισσότερο να την δω από κοντά) με τις αντίστοιχες κασετίνες από τις σειρές με νομίσματα του Παύλου!
Καλό βράδυ!
I scream, you scream, we all scream, for ice cream.
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
Κασετίνα 30δρχ - NGC - από wavelet - 19/01/26 12:46:13
RE: Κασετίνα 30δρχ - NGC - από PANAGIOTIS - 19/01/26 18:13:39
RE: Κασετίνα 30δρχ - NGC - από PANAGIOTIS - 19/01/26 18:14:53
RE: Κασετίνα 30δρχ - NGC - από wavelet - 19/01/26 19:34:56
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 2 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018