Βέλγιο: Βρήκαν σε οικοδομή χρυσό αξίας 9 εκατ. ευρώ -
20/08/26 10:23:41
Εκτος και αν επεφτε στα χερια ελαφροχερηδων.
Θυμαμαι πριν δεκαετιες σε καποια πολη βορεια ειχε συμβει ενα αναλογο περιστατικο,μονο που μολις εγινε αντιληπτο απο τους εργατες και τους γειτονους δεν εμεινε τιποτα σε λεπτα,το δε οικοπεδο καθε βραδυ ειχε και απο μια ανασκαφη,με αποτελεσμα να καθαριστει πληρως χωρις ο ιδιοκτητης να παρει τιποτα αλλα ουτε και να πληρωσει για τη μεταφορα των μπαζων και την εκσκαφη των θεμελιων.
Μου το ειχε πει συγγενης μου χωροφυλακας τοτε,οι οποιοι ενδιαφερονταν μονο και μονο για την συλληψη καποιου που ειχε βρει κατι και την κατασχεση-ιδιοποιηση των ευρεθεντων χρυσων λιρων.
Θυμαμαι πριν δεκαετιες σε καποια πολη βορεια ειχε συμβει ενα αναλογο περιστατικο,μονο που μολις εγινε αντιληπτο απο τους εργατες και τους γειτονους δεν εμεινε τιποτα σε λεπτα,το δε οικοπεδο καθε βραδυ ειχε και απο μια ανασκαφη,με αποτελεσμα να καθαριστει πληρως χωρις ο ιδιοκτητης να παρει τιποτα αλλα ουτε και να πληρωσει για τη μεταφορα των μπαζων και την εκσκαφη των θεμελιων.
Μου το ειχε πει συγγενης μου χωροφυλακας τοτε,οι οποιοι ενδιαφερονταν μονο και μονο για την συλληψη καποιου που ειχε βρει κατι και την κατασχεση-ιδιοποιηση των ευρεθεντων χρυσων λιρων.
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
Βέλγιο: Βρήκαν σε οικοδομή χρυσό αξίας 9 εκατ. ευρώ - - από KOSTAS17 - 17/08/26 16:03:04
RE: Βέλγιο: Βρήκαν σε οικοδομή χρυσό αξίας 9 εκατ. ευρώ - - από rubirosa - 18/08/26 19:31:16
RE: Βέλγιο: Βρήκαν σε οικοδομή χρυσό αξίας 9 εκατ. ευρώ - - από KOSTAS17 - 20/08/26 10:23:41
RE: Βέλγιο: Βρήκαν σε οικοδομή χρυσό αξίας 9 εκατ. ευρώ - - από digo - 22/08/26 13:18:02
RE: Βέλγιο: Βρήκαν σε οικοδομή χρυσό αξίας 9 εκατ. ευρώ - - από PANAGIOTIS - 23/08/26 18:44:35
RE: Βέλγιο: Βρήκαν σε οικοδομή χρυσό αξίας 9 εκατ. ευρώ - - από KOSTAS17 - 24/08/26 09:35:35
Νήματα που είναι πιθανώς σχετικά...
Νήμα / Συγραφέας
Απαντήσεις
Θεάσεις
Τελευταία ανάρτηση
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 4 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis