Η Βικτώρια που χασμουριέται
21/01/17 11:43:06
Για μενα λεει Θοδωρη.Τα παλια προπερσινα.Τα χουμε πει χιλιες φορες στο αλλο σαιτ και τα εχω εξηγησει αλλες τοσες.Βαρεθηκα πια!!Οποιος θελει ας μου στειλει μυνημα να εξηγησω επακριβως.
Προφανως ο Μιχαλης εχασε τον υπνο του 2 μερες τωρα που γραφω εδω.Δεν πειραζει εγω κοιμαμαι μια χαρα.
Μιχαλη ξεπερασε το φιλε μου.Θα δεις θα ηρεμησεις και θα γινεις καλυτερος ανθρωπος.Ολοι μας θα γινουμε καλυτεροι ανθρωποι.Και ο χρονος θα δειξει τι και ποιος.
Υ.Γ Αληθεια ο ανθρωπος που λεει οτι του εδωσα εγω τετοιο νομισμα αληθεια που ειναι;Γιατι εξαφανιστηκε αραγε οταν ζητησα να μου το δειξει;;Εδω ειμαι και παντου αν θελει ας επικοινωνησει μαζι μου.Εναμιση χρονο τον ψαχνω..
Μιχαλη μην νομιζεις οτι θα πεσω στην παγιδα να το συνεχισω.Εσυ αν θες συνεχισε.Εγω σταματω εδω γιατι εχω σοβαροτερα πραματα να ασχοληθω και δεν εχω χρονο.Ας συνεχισουμε στα νομισματα..
Προφανως ο Μιχαλης εχασε τον υπνο του 2 μερες τωρα που γραφω εδω.Δεν πειραζει εγω κοιμαμαι μια χαρα.
Μιχαλη ξεπερασε το φιλε μου.Θα δεις θα ηρεμησεις και θα γινεις καλυτερος ανθρωπος.Ολοι μας θα γινουμε καλυτεροι ανθρωποι.Και ο χρονος θα δειξει τι και ποιος.
Υ.Γ Αληθεια ο ανθρωπος που λεει οτι του εδωσα εγω τετοιο νομισμα αληθεια που ειναι;Γιατι εξαφανιστηκε αραγε οταν ζητησα να μου το δειξει;;Εδω ειμαι και παντου αν θελει ας επικοινωνησει μαζι μου.Εναμιση χρονο τον ψαχνω..
Μιχαλη μην νομιζεις οτι θα πεσω στην παγιδα να το συνεχισω.Εσυ αν θες συνεχισε.Εγω σταματω εδω γιατι εχω σοβαροτερα πραματα να ασχοληθω και δεν εχω χρονο.Ας συνεχισουμε στα νομισματα..
Μηνύματα μέσα σε αυτό το θέμα
Η Βικτώρια που χασμουριέται - από Nonos - 21/01/17 07:58:49
RE: Η Βικτώρια που χασμουριέται - από smartmorpheus - 21/01/17 11:24:38
RE: Η Βικτώρια που χασμουριέται - από Nonos - 21/01/17 12:21:47
RE: Η Βικτώρια που χασμουριέται - από smartmorpheus - 21/01/17 12:27:50
RE: Η Βικτώρια που χασμουριέται - από milou - 21/01/17 11:43:06
RE: Η Βικτώρια που χασμουριέται - από miou - 21/01/17 12:07:22
Χρήστες που παρακολουθούν το Νήμα: 1 Επισκέπτες
© Συλλεκτικό Στέκι 2018
Designed & Developed by NeuroSynthesis